Unboxing – Boox September 2020

Unboxing – Boox September 2020

Ook deze maand kwam de boekenbox van Boox binnen! De box zat weer vol met verrassingen, waaronder de twee boeken. En ik kan dan ook niet wachten om de boeken te lezen!

De boekenbox van Boox was wederom gevuld met prachtige items. De box bevatte twee boeken (gekozen genres: young adult nl en thriller), een boekenlegger, een kaars en een tasje.

De boeken die in de boekenbox zaten:
Young adult → Liefde van A tot Z
Thriller → Drie weduwen

Liefde van A tot Z – S.K. Ali

Een wonder: iets dat je heel bijzonder vindt, zelfs al is het eigenlijk heel gewoon. Zoals de frietjes van de moeder van Adam die ze samen maakten.
Een rariteit: iets vreemds, of iets dat je aan het denken zet. Zoals de docent van Zayneb die zijn klas maar blijft voorhouden hoe ‘slecht’ moslims zijn.

Zayneb, de enige moslim in de klas, is niet slecht. Ze is kwaad. Als ze geschorst wordt, vertrekt Zayneb naar haar tante in Doha, Qatar. Ze voelt zich schuldig omdat ze ook haar vriendinnen in de problemen heeft gebracht en ze belooft zichzelf om minder confronterend te worden.
Adam heeft multiple sclerose, de ziekte waaraan hij zijn moeder verloor, en vertrekt ook naar Doha om zijn familie te bezoeken. Hij probeert om zijn diagnose geheim te houden voor zijn vader en zusje.

Zayneb en Adam ontmoeten elkaar op het vliegveld. En dan? Dan volgt er een verzameling van wonderen en rariteiten.

Drie weduwen – Cate Quinn

Tegen de wensen van zijn familie en de regels van de mormoonse kerk in, trouwt Blake Nelson met drie vrouwen. Samen trekken ze zich terug in een geïsoleerde boerderij, kilometers van de bewoonde wereld. Hier zal niemand ze storen. Totdat Blake vermoord wordt en er maar drie verdachten zijn:
1. Rachel. Blakes eerste vrouw. Beleefd, intelligent, hardwerkend – en met een gruwelijk geheim.
2. Emily. Blakes tweede vrouw. Jong, lief, naïef – en een pathologische leugenaar.
3. Tina. Blakes derde vrouw. Stoer, sexy, dapper – en met beelden op haar telefoon die niemand ooit mag zien.

Het is duidelijk: één van Blakes vrouwen is een moordenaar. En de twee anderen zijn mogelijk in levensgevaar. Wie vertrouw jij?


De hints voor oktober staan alweer online en ik kan niet wachten tot die box in de bus valt!

Geef een reactie