Unboxing – Boox November 2019

Unboxing – Boox November 2019

Begin november was het meteen koud weer. En dan is het niet lekkerder om voor de houtkachel te zitten en te lezen. Daarnaast is het ook de periode van kaarsjes en heerlijke warme thee! Ook de boekenbox van Boox ging in op deze koude periode!

Wederom was de boekenbox van Boox weer gevuld met prachtige items. De box bevatte twee boeken (gekozen genres: young adult nl en thriller), een boekenlegger, een kaarsje en thee. De boekenlegger voor de maand van november was wederom prachtig ontworpen en stond in het teken van cadeau’s. Daarnaast kan ik niet wachten om de kaars en thee uit te proberen!

De hints voor november waren:
Young adult: Zij snakt naar vrijheid na de dood van haar zusje, maar haar nieuwe crush blijkt een vervelend verleden te hebben. → One small thing
Thriller: 9 vrienden vieren oudejaarsavond, maar één haalt het nieuwe jaar niet. → De jachtpartij

One Small Thing – Erin Watt
Sinds haar zus dood is, wordt Beth knettergek van haar overbezorgde ouders. Ze snakt ernaar een keer los te gaan en alle ellende te vergeten. En dus sneakt Beth het huis uit naar een feestje. Daar ontmoet ze Chase: knap, verleidelijk en precies wat ze die avond nodig heeft.
Maar hun onvergetelijke nacht heeft enorme gevolgen, want ook Chase blijkt een verleden te hebben dat hij liever vergeet. En het heeft alles te maken met Beths zus…

De jachtpartij – Lucy Foley
Negen vrienden vieren oudejaarsavond in een huis in de Schotse Hooglanden. Het lijkt de perfecte plek om hun gehaaste levens achter zich te laten en van elkaars gezelschap te genieten. Het ontbreekt de vrienden aan niets: ze hebben een prachtig uitzicht, een knappend haardvuur, een provisiekast vol eten en liters champagne. Maar wat ze ook hebben is geheimen voor elkaar, langgekoesterde jaloezie en bergen opgekropte woede. Terwijl de sneeuw buiten valt, wordt de spanning in het huis ondraaglijk.

Als de lucht op nieuwjaarsdag opklaart is een van de gasten dood. En een van de anderen is de moordenaar.

Maar wie?


Voor de maand december staan de hints alweer online en ik kan niet wachten tot de box van december in de bus valt!

Geef een reactie