Unboxing – Boox Maart

Unboxing – Boox Maart

Woensdag 20 maart, de dag dat de lente begon. De dagen worden langer en het wordt warmer, waardoor we met z’n alle meer buiten zijn. Door meer zonlicht, merk je dat je veel actiever wordt. Hierdoor heb ik ook meer energie om te gaan lezen. In de boekenbox van Boox zaten deze maand dan ook twee ontzettend dikke boeken!

In de box zitten naast de boeken twee boekenleggers, een notitieblok en een lepeltje (met tekst).

Het lepeltje en de notitieblok zijn goodies die iedereen wel kan gebruiken. Daarom zijn ze bij mij ook meteen in gebruik genomen. De boekenleggers zijn zoals altijd weer ontzettend mooi ontworpen!

De hints en boeken voor de maand maart waren:
Young Adult: Een futuristische thriller van eigen bodem → H@ck
Thriller: Familiebanden worden hersteld, maar gevaar ligt op de loer → Het kwaad in jou

H@ck – Mirjam Mous
In de Bange Jaren stond de Derde Wereldoorlog op het punt van uitbreken en de aarde dreigde intussen ten onder te gaan aan het veranderde klimaat. Geld was het enige dat telde. Gelukkig sloten steeds meer mensen zich aan bij een tegenbeweging. Het resultaat is een ideale wereld, volgens de vijf nieuwe leiders. Maar als je je niet aan hun regels houdt…

Wanneer Holden een oude schuilkelder ontdekt met spullen uit de Bange Jaren, heeft dat grote gevolgen. De smaak van ananas uit blik overtreft alle vita en shakes die hij ooit heeft geproefd. En de vuurpijlen die hij vindt en afsteekt tijdens Happy Day zijn mooier en vooral échter dan de kunstmatige vuurwerkshow die elk jaar georganiseerd wordt. Maar Holden blijft niet ongezien en wordt opgepakt door de handhavers. En die zijn iets heel anders met hem van plan dan hij had verwacht. Holdens zus Prissy ontvangt intussen mysterieuze berichtjes van een onbekende op haar camphone. Hoe kan het dat de afzender alles van haar weet, maar zij niets van hem? En waarom heeft ze het gevoel dat er iets niet klopt aan de arrestatie van Holden?

Het kwaad in jou – Karen Rose
Clay Maynard spoort vermist kinderen op, maar zijn eigen dochter Taylor is door haar moeder jarenlang bij hem weggehouden. Al sinds haar jeugd heeft haar moeder aan Taylor verteld dat haar vader een monster is, maar nu ze hem eindelijk ontmoet kan ze dat beeld bijstellen.

Terwijl Taylor werkt als therapeut en eindelijk nieuwe vriendschappen en familiebanden durft aan te gaan, ligt er een gevaar op de loer. Een gevaar dat duisterder en bedreigender is dan iedereen kan vermoeden…


Beide boeken klinken zeer interessant! Hoewel het vrij dikke boeken zijn, heb ik erg zin om ze te gaan lezen.

Voor de maand april staan de hints alweer online en daarnaast ben ik weer zeer benieuwd wat ik in die boekenbox weer mag verwachten!

Eén gedachte over “ Unboxing – Boox Maart

Geef een reactie