Unboxing – Boox Juni

Unboxing – Boox Juni

Ondertussen is de maand juni alweer een aantal dagen onderweg. Dit betekent ook dat de vakantieperiode binnenkort alweer voor de deur staat. In de vakantie moet ik vaak een aantal dagen werken, maar het betekent daarnaast ook dat ik lekker veel tijd heb om te lezen. Lezen jullie in de vakantie ook meer dan normaal?

Ook deze maand is de boekenbox van Boox weer gevuld met geweldige en leuke items. De box bevatte de volgende goodies: twee boekenleggers, een kistje met snoepjes en ijsblokjes in leuke figuurtjes. De twee boekenleggers zijn weer ontzettend mooi ontworpen! De snoepjes zullen waarschijnlijk snel worden opgegeten en de figuurtjes van de ijsblokjes zijn ontzettend leuk. Kortom de box is weer gevuld met geweldige items!

De hints van de maand juni waren:
Young adult: Een bijzondere vriendschap die zich kenmerkt door geuren en kleuren. →  De Geur van Groen
Thriller: Een psychologische thriller vol leugens en bedrog. →  Ik weet wie je bent

De Geur van Groen – Pamela Sharon
Raaf is een doorsnee meisje van zestien. Ze houdt van lezen en is dol op haar beste vriendin May-Lin. Het enige wat haar leven anders maakt dan dat van de meeste tieners is dat ze blind is. Gelukkig vertelt May-Lin haar hoe kleuren ruiken en voelen. Zij creëert daarmee een wereld voor hen samen. Maar dan gebeurt er op een dag iets wat Raafs leven totaal op zijn kop zet en alle kleuren laat verdwijnen. In een wereld die niet alleen haar kleur maar ook haar glans kwijt is, moet Raaf haar eigen weg zien te vinden.

Ik weet wie je bent – Alice Feeney
Als Aimee, een actrice aan het begin van haar loopbaan, thuiskomt en ontdekt dat haar echtgenoot verdwenen is, weet ze niet wat ze moet doen of hoe ze zich moet gedragen. De politie denkt dat ze iets verbergt, en dat klopt, maar het is niet wat ze denken.
Aimee heeft een geheim dat ze nog nooit met iemand gedeeld heeft. En toch vermoedt ze dat iemand ervan weet. Terwijl ze er alles aan doet om haar carrière te redden en ze tegelijk worstelt om haar verstand niet te verliezen, blijken de geheimen uit haar verleden gevaarlijker dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. En iemand probeert haar ermee te gronde te richten…


Voor de maan juli staan de hints alweer online en daardoor ben ik zeer benieuwd welke boeken en goodies ik in de boekenbox van Boox in juli weer mag verwachten!

Geef een reactie