Unboxing – Boox Juli 2020

Unboxing – Boox Juli 2020

Ook deze maand kwam de boekenbox van Boox binnen! De box zat weer vol met verrassingen, waaronder de twee boeken. En ik kan dan ook niet wachten om de boeken te lezen!

De boekenbox van Boox was wederom gevuld met prachtige items. De box bevatte twee boeken (gekozen genres: young adult nl en thriller), twee boekenleggers, een kaarsje, snoep en een geurzakje.

De boeken die in de boekenbox zaten:
Young adult → Cinder & Ella
Thriller → Zwarte zomer

Cinder & Ella (Cinder & Ella #1) – Kelly Oram
Na een zwaar auto-ongeluk en maanden revalideren mag Ella eindelijk naar huis. Ze moet intrekken bij haar vader en zijn nieuwe gezin, want Ella’s moeder kwam bij de crash om het leven. Daar wacht haar een koude ontvangst: haar stiefzussen zitten duidelijk niet op haar te wachten.
Ella wil maar één ding: haar oude leven terug. Daarom besluit ze weer contact op te nemen met haar blogvriend Cinder. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar stiekem is ze al een eeuwigheid verliefd op hem. Wat Ella niet weet is dat Cinder haar ook gemist, én de hotste acteur van Hollywood is.

Zwarte zomer – M.W. Craven
Jared Keaton: sterrenchef, charmant, charismatisch, psychopaat… en veroordeeld voor de brute moord op zijn dochter Elizabeth. Haar lichaam is echter nooit gevonden, en Keaton is grotendeels veroordeeld op de getuigenis van rechercheur Washington Poe.
Als vervolgens een jonge vrouw een afgelegen politiebureau binnenstrompelt met onweerlegbaar bewijs dat zij Elizabeth Keaton is, komt Poe in grote problemen.

Geholpen door zijn enige vertrouweling, de briljante maar sociaal onhandige Tilly Bradshaw, moet Poe als een razende op zoek naar het antwoord op slechts één vraag: hoe kan iemand zowel dood als levend zijn?

Als Elizabeth daarna weer verdwijnt, leiden alle wegen van het onderzoek terug naar Poe. Is hij dit keer te ver gegaan?


De hints voor augustus staan alweer online en ik kan niet wachten tot die box in de bus valt!

Geef een reactie