Unboxing – Boox Juli

Unboxing – Boox Juli

De maand juli is alweer bijna tot zijn einde. Dit betekent ook dat de eerste weken van de vakantie al voorbij zijn. Maar gelukkig zijn er nog een aantal weken over om veel boeken te kunnen lezen. Welke boeken staan op jullie to be read om deze zomer nog te lezen?

Wederom is de boekenbox van Boox gevuld met geweldige en leuke items. De box bevat naast de boeken een waaier voor het warme weer, een kaars in de vorm van een blaadje en twee boekenleggers. De twee boekenleggers zijn zoals altijd weer ontzettend mooi ontworpen. De kaars heeft een geweldige vorm en krijgt daardoor een mooie plaats in mijn boekenkast. De waaier is handig, maar ik denk niet dat ik hem ga gebruiken.

De hints voor juli waren:
Young adult: Een nieuwe serie die zich in een bekend universum afspeelt. → In mijn hoofd
Thriller: Een psychologische thriller over een gevaarlijke obsessie. → Een anonieme vrouw

In mijn hoofd – Sharon M. Draper
Melody heeft een fotografisch geheugen: haar hoofd is net een camera die altijd aanstaat. Altijd. En er is geen delete-knop. Ze is de slimste van haar hele school maar niemand weet het, want ze kan het aan niemand vertellen. Want Melody kan niet praten. Ze kan niet schrijven. Ze kan niet lopen.

Melody wordt er gek van dat ze door de cerebrale parese vastzit in haar eigen hoofd, en aan niemand kan vertellen wat ze denkt en voelt. Tot ze iets ontdekt wat haar voor het eerst in haar leven de kans geeft om te praten. Eindelijk heeft Melody een stem. Maar niet iedereen in haar omgeving is klaar om die te horen.

Een anonieme vrouw – Sarah Pekkanen & Greer Hendricks
Als Jessica zich aanmeldt voor een psychologisch experiment van de mysterieuze dr. Shields, denkt ze dat ze alleen een paar vragen hoeft te beantwoorden, waarna ze haar geld krijgt en naar huis kan. Maar niets is minder waar. De vragen worden al snel ongemakkelijk, en ze krijgt opdrachten waarbij dr. Shields dicteert welke kleding ze aan moet en hoe ze zich moet gedragen. Het wordt steeds moeilijker om het verschil te zien tussen wat echt is in haar leven en wat een manipulatief experiment.
Wie kan Jessica nog vertrouwen?


Voor de maand augustus staan de hints alweer online en ik kan niet wachten tot de box arriveert!

Geef een reactie