Unboxing – Boox Februari 2020

Unboxing – Boox Februari 2020

Februari, de maand van de liefde. Dit was dan ook het thema van de boekenbox van Boox. De box zat weer vol met verrassingen, waaronder de twee boeken. En ik kan daarom ook niet wachten om deze boeken te lezen!

De boekenbox van Boox was wederom gevuld met prachtige items. De box bevatte twee boeken (gekozen genres: young adult nl en thriller), twee boekenleggers, een tasje en heleboel thee!

De boeken die in de boekenbox zaten:
Young adult → Onverwacht
Thriller → Nulpunt

Onverwacht (Unpregnant #1) – Jenni Hendriks & Ted Caplan
Veronica Clarke heeft het allemaal: beauty, brains en grootse toekomstplannen. Die plannen komen alleen op losse schroeven te staan als ze naar twee roze streepjes op een plastic staafje zit te staren. Ze is zwanger.

Na lang nadenken kiest Veronica voor een abortus. Maar de dichtstbijzijnde kliniek is 1600 km verderop, haar vriendje is niet te vertrouwen en haar ouders mogen van niets weten.

Er is maar één persoon die Veronica kan helpen: haar ex-BFF Bailey. Wat kan er misgaan op hun onvergetelijk roadtrip? Ehm, alles…

Nulpunt (Alexander Blix & Emma Ramm #1) – Jørn Lier Horst & Thomas Enger
Oslo, 2018. De bekende atlete Sonja Nordstrøm komt niet opdagen bij de boekpresentatie van haar omstreden autobiografie. Als celebrity-blogger Emma Ramm later die dag naar Nordstrøms huis gaat, ziet ze dat de deur openstaat en treft ze binnen tekenen van een worsteling aan. Op de televisie zit een papiertje geplakt met daarop het cijfer 1. Rechercheur Alexander Blix krijgt de leiding over de zaak-Nordstrøm. Er zijn verschillende aanwijzingen, maar de timing waarmee die verschijnen lijkt zorgvuldig gepland. Is het allemaal onderdeel van een groter geheel dat ze nog niet kunnen overzien?
Uiteindelijk worden Blix en Emma gedwongen om samen te werken. Ze zijn beiden vastbesloten de moordenaar te vinden. Die hunkert naar aandacht – en hij heeft de smaak nog maar net te pakken…


Voor maart staan de hints alweer online en ik kan niet wachten tot de box van maart in de bus valt!

Geef een reactie