Unboxing – Boox Augustus 2018

Unboxing – Boox Augustus 2018

Deze maand ontving ik weer de boekenbox van Boox. Daarin zaten twee boeken uit de genres: thriller en young adult. Van tevoren worden er hints gegeven over welke boeken het mogelijk gaat.

De hints van de maand:
Thriller: Een jarenlang vermiste vrouw duikt ineens op, maar niet in het echte leven
Young Adult: Een magisch koninklijk verhaal


Na het lezen van de hints kon ik al wel raden dat Koninginnen erin zou zitten. Dit boek kreeg zoveel mooie recensies dat ik heel erg naar het verhaal benieuwd ben. Het boek Vriendschapsverzoek had ik niet geraden. Als ik dit boek in de winkel zou hebben zien liggen met deze cover, had ik hem waarschijnlijk niet gekocht. Tevens lijkt hij mij wel erg interessant.

De goodies in deze box zijn heel bruikbaar. Ik was al een tijdje opzoek naar een item om losse thee in te kunnen doen, aangezien ik deze nog niet had. De thee die erbij zat lijkt mij erg lekker, dus die moet ik binnenkort maar eens proberen. Voor de rest zat er een kaarsje bij. Deze ruikt erg lekker, alleen heeft hij niet echt een mooie versiering. Als laatst zijn er de boekenleggers. Deze zijn zoals altijd weer heel mooi ontworpen!

Over het algemeen vind ik dit een geslaagde box. Koninginnen stond namelijk al op mijn lijstje en de goodies zijn erg bruikbaar. Ben nu al weer benieuwd naar de volgende box van september.

Vriendschapsverzoek → achterkant:
Louise Williams ontvangt een vriendschapsverzoek op Facebook van haar oud-klasgenoot Maria. Maar Maria werd voor het laatst gezien tijdens het eindfeest op school zevenentwintig jaar geleden, en is sindsdien dood gewaand. Vooral door Louise, die al haar hele leven een verschrikkelijk geheim bij zich draagt.

Louise probeert alsnog te achterhalen wat er lang geleden op het eindfeest is gebeurd. Dan wordt het lichaam van een oud-klasgenoot gevonden in het bos naast hun vroegere school, en volgen er steeds meer berichten van Maria…

Koninginnen → achterkant:
Op het eiland Fennbirn wordt elke generatie een drieling geboren – drie koninginnen, alle drie erfgenaam van de troon en alle drie in het bezit van een bijzondere kracht.
Mirabella kan met een knip van haar vingers vlammen doen oplaaien en hevige stormen ontketenen. Katherine kan zonder blikken of blozen het dodelijkste gif doorslikken zonder ziek te worden, en Arsinoe, zo gaat het gerucht, kan de mooiste bloemen laten bloeien en wilde leeuwen temmen met één enkele blik.
Maar aangezien er maar één van hen gekroond kan worden, moeten de zussen de strijd met elkaar aangaan. Op de nacht van hun zestiende verjaardag, begint het gevecht. En dat is niet zomaar een spelletje, maar een gevecht op leven en dood…

Geef een reactie