Unboxing – Boox April 2020

Unboxing – Boox April 2020

Ook deze maand kwam de boekenbox van Boox binnen! De box zat weer vol met verrassingen, waaronder twee boeken. En ik kan dan ook niet wachten om deze boeken te lezen!

De boekenbox van Boox was wederom gevuld met prachtige items. De box bevatte twee boeken (gekozen genres: young adult nl en thriller), een boekenlegger en andere verschillende soorten goodies.

De boeken die in de boekenbox zaten:
Young adult → Tiny Pretty Things
Thriller → Het geheugenwoud

Tiny Pretty Things (Tiny Pretty Things #1) – Sona Charaipotra & Dhonielle Clayton
Gigi, Bette en June behoren tot de beste leerlingen van hun exclusieve balletschool in Manhattan.

De vrijgevochten Gigi is nieuw op school, en wil alleen maar dansen… maar dat zou weleens dodelijk voor haar kunnen zijn. Voor Bette lijkt alles in haar leven mee te zitten, maar het verlangen om haar talentvolle zus te overtreffen brengt een gevaarlijke kant van haar naar boven. En de perfectionistische June moét een hoofdrol zien te bemachtigen dit jaar, want anders maakt haar moeder voorgoed een einde aan haar dansdromen.

In een wereld waarin iedereen zowel je vriend als je vijand zou kunnen zijn, doen de drie meisjes er alles aan om de top te bereiken. Ook als ze daarvoor moeten liegen, opofferen, manipuleren en bedriegen.

Het Geheugenwoud – Sam Lloyd
Als Elijah de dertienjarige Elissa vindt in de bossen waar haar ontvoerder haar verborgen houdt, weigert hij de politie te waarschuwen. Want hij heeft in de twaalf jaar dat hij leeft nog nooit een vriend gehad. Hij wil niet dat Elissa weggaat. En dat niet alleen, Elijah weet hoe dit kan aflopen. Elissa is namelijk niet het eerste meisje dat hij gevonden heeft in het Geheugenwoud…
Het gedrag van Elissa’s ontvoerder wordt steeds onvoorspelbaarder en algauw zijn Elijahs bezoekjes haar enige lichtpuntjes. Elissa realiseert zich dat de vreemde, eenzame jongen haar enige kans op overleving is. Ze spelen een kat-en-muisspel van bedrog en verraad, en de vraag is of ze beiden ooit het Geheugenwoud zullen kunnen verlaten.


De hints voor mei staan alweer online en ik kan niet wachten tot de box van mei in de bus valt!

Geef een reactie