Unboxing – Boox September + Boox Mystery Box

Unboxing – Boox September + Boox Mystery Box

Deze maand ontving ik de Boox September en de Boox Mystery Box. Van beide boxen wist ik niet welke boeken erin zaten. In de september box zaten boeken uit de genres Young Adult en Thriller. Van de mystery box wist ik niet welk genre ik kon verwachten.


Mystery Box

Unboxing Boox Special September

Toen ik deze openmaakte was ik erg benieuwd welk boek erin zou zitten. Als eerste kwamen de goodies tevoorschijn. Het spiegeltje was het eerste wat ik zag, helaas heeft deze ook al in een andere box gezeten. De boekenleggers zijn weer zoals altijd weer ontzettend leuk ontworpen! Als laatste kwam de wierook tevoorschijn. Zelf ben ik hier niet echt van, maar misschien moet ik het toch eens gaan uitproberen.

Uiteindelijk zat Een verre plek vlak bij in de box. Deze heb ik afgelopen tijd wel op facebook voorbij zien komen. Ben erg benieuwd naar het boek, vooral omdat de cover zo mooi is. Maar ook omdat de achterkant zeer interessant klinkt.

Een verre plek vlak bij → achterkant:
Op de terugweg van vakantie, raken de broers Dylan en Griff samen met hun ouders betrokken bij een vreselijk auto-ongeluk. Van de ene op de andere dag zijn de jongens wees, en staan ze er helemaal alleen voor. Tot een verre oom en tante zich melden en ze naar Wales verhuizen. Ondanks het grote verdriet lijkt hun leven in een wat rustiger vaarwater te komen, maar Dylan maakt zich zorgen om zijn broertje. Griff lijkt niet om te kunnen gaan met het verlies; hij praat niet en trekt zich steeds verder terug.

Maar ook Dylan heeft moeite de moed erin te houden en vlucht in zijn hoofd naar plekken waar hij gelukkig was. En nog meer dan Griff heeft hij moed nodig, want er is iets heel belangrijks waarmee hij in het reine moet zien te komen voor hij verder kan.


September Box

Unboxing Boox September.jpg

In deze box kwam ik ook weer wierook tegen. Dat vind jammer dat er eenzelfde goodie in de box zit. Daarnaast zit in deze box geluksarmbandjes. Deze zijn best leuk, misschien moet ik maar weer eens tijd vinden om deze goed om te doen. Daarnaastzit er een mooie veer in de box. Misschien kan ik die wel eens gebruiken voor bookstagram. Als laatste pakte ik de boekenleggers uit de box.

De hints van de maand september:
Thriller: Een razend spannend boek over een radeloze moeder en een politiekorps dat maar fouten blijft maken
Young Adult: Twee jonge mensen met hun eigen problemen vinden elkaar

Uiteindelijk zaten de boeken Perfecte moeder en De liefdesbrieven van Abelard & Lily in de box.

Perfecte moeder → achterkant:
Een groep jonge moeders komt regelmatig samen om bij te kletsen. Als ze besluiten een keer wat te gaan drinken zonder de kinderen, vindt iedereen dat een goed idee. Alleen Winnie, de enige alleenstaande moeder van de groep, staat niet te springen. Maar uiteindelijk halen ze haar over en de dames vermaken zich opperbest. Maar dan slaat het noodlot toe: Midas, het zoontje van Winnie, wordt uit zijn wiegje gestolen.

De politie lijkt er vanaf dag één een potje van te maken, dus de vrouwen nemen het heft zelf in handen: wat is er gebeurd en waar is de baby? Maar ook de media begint zich te bemoeien met het verdwenen kind en vooral met moeder Winnie.

De vragen stapelen zich op. Wie zijn de vrouwen van deze vriendinnenclub? Welke geheimen houden ze achter? Kennen ze elkaar eigenlijk wel goed genoeg? En is de moeder wel zo onschuldig?

De liefdesbrieven van Abelard & Lily → achterkant:
Lily Michaels-Ryan is een chaoot. Als ze door een onhandige actie weer eens moet nablijven, krijgt ze de dromerige (en briljante, en sexy) Abelard Mitchell in het vizier. Ondanks hun grote verschillen – hij heeft Asperger, zij ADHD – voelt ze zich enorm tot hem aangetrokken. Bonuspunt: ook hij kent De brieven van Abélard en Héloïse, een van haar lievelingsverhalen. Dat kan toch geen toeval zijn?

Het onvermijdelijke gebeurt: Abelard en Lily vallen voor elkaar. Hard. Maar hun relatie is niet altijd even makkelijk. Hij is een denker, zij is impulsief. Zij wil alles voelen, hij wordt niet graag aangeraakt. Hij repareert, zij vernield. Is hun liefde sterk genoeg om de verschillen tussen hen te overbruggen?


Het meest blij ben ik met de boeken. Alle boeken had ik namelijk niet verwacht, maar klinken allemaal zeer interessant. De goodies vond ik deze keer wat tegenvallen. Desondanks wacht ik weer met smart wat de volgende maand gaat komen!

Geef een reactie