Unboxing – Boox November

Unboxing – Boox November

Veel schrijvers nemen deze maand deel aan de jaarlijkse schrijfevenement NaNoWriMo. Daarom staat deze november in het teken van schrijven. De goodies uit deze box zijn daarop gebaseerd en hoewel ikzelf er niet van plan ben om mee te doen komen de goodies wel van pas. De boeken waren weer een grote verrassing!

Unboxing Boox November

Zoals elke maand zaten er weer twee boekenleggers bij. Deze zijn gebaseerd op het thema schrijven en tevens zijn ze ontzettend mooi ontworpen.

Om bij het thema van deze maand te passen, zitten er een lege blanco notitieboekje in. Ook zitten er allemaal spulletjes in om van de notitieboek een leuke creatie te maken.  Een schrijver heeft daarnaast natuurlijk ook een pen nodig. De pen is in een vorm van een sleutel. En omdat ik de dubbele box heb besteld, zat er ook nog een fotolijstje in.

Veel mensen houden van schrijven, daarentegen ben ik niet van het schrijven. Toch komt het notitieboekje van pas. Waarschijnlijk ga ik hem gebruiken om ideeën voor mijn bookstagram (eline.books) of mijn blog in op te schrijven.

De hints van de maand november:
Young AdultVonkjes slaan over in een postkantoor, maar willen beiden dit wel?

Deze maand maar één hint, aangezien er een andere boek in de box zat dan dat de bedoeling was (door vertraging van de verschijndatum).

Uiteindelijk zaten de boeken Wat als dit het is en Persona in de box.

Wat als dit het is → achterkant:
Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar dankzij zijn favoriete musicals weet hij dat dit de stad is waar alles kan gebeuren. Hij zou dus zomaar overvallen kunnen worden door een adembenemende romance. (Alleen de vraag is: wanneer?)

Ben zit absoluut niet te wachten op adembenemende romances. Hij is op weg naar het postkantoor met een doos vol spullen van zijn ex, en daar komt weinig romantiek bij kijken.

Maar wanneer Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor, is er een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als Arthur te hard zijn best doet? Wat als Ben niet genoeg moeite doet? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is?

En wat als het dat wel is?

Persona → achterkant:
Door een mislukte actie is rechercheur Elvira Selas gedwongen haar carrière als undercoveragente te beëindigen en tijdelijk van de radar te verdwijnen. Na een jaar in de Spaanse zon keert ze terug naar de Nederlandse politie, waar ze een laatste kans krijgt op de afdeling Zware Criminaliteit.

De zaak waarmee ze start is een raadselachtige dubbelmoord. Het eerste slachtoffer wordt aangetroffen zonder tong, het tweede mist een pink. Op beide plaatsen delict wordt een rouwkaart met een Latijnse tekst gevonden. Is Nederland in de greep van een seriemoordenaar?

Wat het politiekorps niet weet, is dat Elvira’s undercovertijd bij een berucht drugskartel nog niet voorbij is. Omdat ze vermoedt dat haar verdwenen broer nog steeds banden met deze bende onderhoudt en ze vastbesloten is hem te vinden, moet ze terug. Terug naar een verleden waar ze het liefst ver vandaan was gebleven.

Waar ligt haar loyaliteit? Bij haar familie of bij de wet? En in hoeverre kun je de wet naar je eigen hand zetten?


Wat als dit het is stond uiteraard al op mijn verlanglijstje, hopelijk kan ik hem binnenkort al lezen. Daarnaast ben ik ook zeer benieuwd naar de Persona. De box van deze maand was weer ontzettend leuk en alle goodies paste ook goed bij elkaar. Ben nu alweer benieuwd naar de laatste box van dit jaar.

Geef een reactie