Unboxing – Boox Januari

Unboxing – Boox Januari

Een nieuw jaar een nieuw begin. Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met doelstellingen. Zo ook op leesgebied. Zelf heb ik ook een aantal leesdoelen opgezet (Leesdoelen 2019).
De goodies in deze box kunnen je helpen met je leesdoelen te bereiken of helpen je om leesdoelen te verzinnen.

Deze maand zit er een geurkaarsje, thee, twee boekenleggers, een sticker en een Reading Bingo in de box.

Het kaars heeft een heerlijke geur en krijgt een plek bij de andere kaarsen in mijn boekenkast.
De thee is een winter melange thee met kruidnagel, sinaasappel en amandel. Hij ruikt heerlijk, waardoor ik hem binnenkort maar eens ga proberen.
De boekenleggers zijn ook nog steeds van de partij. Deze zijn zoals altijd weer prachtig ontworpen!
Ook zit er een sticker van Heb Lief in. Zelf ben ik niet van de stickers, dus ik weet nog niet wat ik er mee ga doen.
Als laatste zit er een 2019 Reading Bingo in. Opdrachten als Een door BOOX aanbevolen boek en Een boek gepubliceerd in 2019 zijn uitdagingen, waardoor je de bingo kaart kunt volmaken.

De hints voor de maand januari waren:
Young adult: In dit eerste deel van een nieuwe trilogie lees je of een gave een vloek of een zegen is…
Thriller: Een bloeddorstige moordenaar stuurt ouders de oren, ogen en tong van hun kinderen op. Brrr.

De boeken van deze maand waren: Als je ademhaling stopt en Horen, zien, zwijgen

Als je ademhaling stopt:
Hoe zou jij reageren als je je eigen sterfdatum kon zien? En wat als je die van IEDEREEN kon zien? Van je beste vriendin, je pa en de liefde van je leven?

Als Je Ademhaling Stopt‘ is het verhaal van de zeventienjarige Helia. Zij heeft een heel opmerkelijke gave: ze kan sterfdatums zien. Maar is dat wel een gave? Haar oma weet meer, maar zwijgt in alle talen. En Lex, de jongen voor wie ze al jaren een zwak heeft, heeft nu eindelijk ook interesse in haar. Of is dat allemaal wat té toevallig?

Horen, zien, zwijgen:
Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft mensen door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.

Wanneer bij het lichaam van een verkeersslachtoffer een pakketje met een afgesneden oor wordt gevonden, denkt detective Sam Porter dat dit de moordenaar is die hij zoekt. Hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?


Uiteindelijk ben ik zeer benieuwd naar de boeken en zullen hoog op mijn te lezen lijstje komen te staan. De goodies daarentegen, vond ik deze keer wat tegenvallen. Waarschijnlijk ga ik de bingokaart en de sticker niet gebruiken. Voor de maand februari zijn de hints al weer bekend, dus ben nu al benieuwd welke boeken dat mogen zijn!

Geef een reactie