Unboxing – Boox December

Unboxing – Boox December

December is de maand van Sinterklaas & Kerst. De goodies zijn gebaseerd op Kerst, waardoor je steeds meer een Kerstgevoel krijgt. Daarnaast zijn de boeken een grote verrassing, en stiekem stonden ze ook al op mijn verlanglijstje.

Ook deze maand zitten er weer twee boekenleggers in de box. Deze zijn zoals altijd weer ontzettend mooi ontworpen.

Bij Kerst denk ik altijd aan alle lichtjes, waardoor er een warme sfeer gecreëerd wordt. Dus ik was helemaal blij aangezien er kerstlampjes in de box zitten. Daarnaast zitten er ook een kerstslinger, kerstballen en natuurlijk een Candy Cane in. Met deze items ga ik mijn boekenkast mee versieren. Ook hebben ze nog twee handzeepjes erbij gedaan. 

De hints van de maand december:
Young adult: Wie heeft een aanslag gepleegd?
Thriller: Een advocate wordt verliefd op haar cliënt, maar dan verdwijnt zijn vrouw…

Uiteindelijk zaten de boeken Tijdbom en Obsessie in de box.

Tijdbom → achterkant:
Diana, Frankie, Tad, Cas, Z en Rashid verschillen als dag en nacht. Maar deze verschillen doen er niets meer toe, nu ze na een bomexplosie opgesloten zitten in hun school.

Als ze er via de radio achter komen dat de aanslagpleger zich mogelijk nog steeds in het schoolgebouw bevindt, zien ze zich ondanks hun verschillen gedwongen samen te werken in een poging het er levend vanaf te brengen. Het fragiele bondgenootschap komt onder zware druk te staan en dreigt te verpulveren als de twijfel en het wantrouwen de overhand lijken te nemen.

Wie zegt dat één van hen niet de aanslagpleger zou kunnen zijn?

Obsessie → achterkant:
Francine Day heeft altijd alles goed gedaan. Ze is een jonge, ambitieuze echtscheidingsadvocate met een indrukwekkende carrière. Nu is ze nog maar één zaak verwijderd van een promotie: de spraakmakende echtscheiding van de succesvolle maar bescheiden bankier Martin Joy. De aantrekkingskracht tussen Francine en haar nieuwe cliënt is vanaf de allereerste ontmoeting onweerstaanbaar. Obsessief.

Ze krijgen een affaire en Francine denkt alles onder controle te hebben. Maar dan verdwijnt Martins vrouw. En Martin is de hoofdverdachte. Francine is nu niet alleen de advocate en minnares van de mogelijke dader, maar ook de laatste die Donna Joy in leven heeft gezien…


Uiteindelijk ben ik zeer blij met beide boeken. Hopelijk kan ik ze snel lezen. Daarnaast zijn de goodies deze maand geweldig en gaan een mooie plek krijgen in mijn boekenkast/kamer. Het was ook alweer de laatste box van dit jaar, wat gaat de tijd weer snel. Ben nu al benieuwd wat ze in het nieuwe jaar te bieden hebben. Boox bedankt voor alle mooie boxen dit jaar (en ook bedankt voor het kaartje!), hopelijk mogen we nog lang genieten van jullie prachtige boxen!

Eén gedachte over “ Unboxing – Boox December

Geef een reactie