Recensie: Versplinterd vertrouwen (Versplinterd #2) – Emma Zegers

Recensie: Versplinterd vertrouwen (Versplinterd #2) – Emma Zegers

Deze recensie kan spoilers van het voorgaande deel bevatten.

Linde gaat Sverre opzoeken in Oslo. Ze heeft ontzettend veel zin in de hereniging met haar rockster en kijkt uit naar een romantisch weekje samen. Maar bij aankomst blijkt de romantiek ver te zoeken.

De week in Oslo verandert in een worsteling waar ze samen niet uit lijken te kunnen komen. En langzaamaan begint Linde zich af te vragen of deze relatie wel de goede keuze was. Als Sverre zich niet voor haar wil openstellen en de spoken uit zijn verleden verborgen wil houden, moet ze dan wel voor hem blijven vechten…?

“Het voelt alsof iemand mijn hart als dartbord gebruikt. Met pijnscheuten dringen de woorden zich in mijn vlees alsof er daadwerkelijk spitse punten aan zitten. De muziek was belangrijker dan ik.”

Emma Zegers, Versplinterd vertrouwen

Versplinterd vertrouwen is door Emma Zegers met een fijne en vlotte schrijfstijl geschreven. Tevens worden ook de emoties goed beschreven. Hierdoor ga je je verbonden voelen met de verschillende personages. Ook heeft het als voordeel dat je de emoties en keuzes van de personages op deze manier gaat begrijpen. Daarnaast wordt Versplinterd vertrouwen vanuit het perspectief van Linde.

Linde heeft in Versplinterd verlangen keuzes gemaakt dat haar leven heeft veranderd. Hierdoor reist ze met positieve gevoelens af naar Noorwegen. Eenmaal daar begint ze te twijfelen, maar daarentegen laat ze ook zien hoe sterk ze in haar schoenen staat en eigen keuzes maakt. Sverre daarentegen is juist erg gesloten door de heftige gebeurtenissen uit zijn verleden. Hierdoor loopt de relatie tussen Linde en Sverre niet helemaal op rolletjes. Juist daarom blijf je maar doorlezen omdat je nieuwsgierig wordt naar Sverre’s verleden en of hij zich kan openstellen naar Linde toe.

Versplinterd vertrouwen is een heerlijk verhaal om bij weg te dromen. Het bevat liefde, romantiek, maar daarentegen ook verdriet en haat. Het is een verhaal waar veel meiden van zouden dromen!

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Versplinterd vertrouwen

Auteur: Emma Zegers

Genre: New Adult

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 229

Bindwijze: Ebook

ISBN: 9781393312208

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Versplinterd vertrouwen (Versplinterd #2) – Emma Zegers

Geef een reactie