Recensie: Versplinterd verlangen – Emma Zegers

Recensie: Versplinterd verlangen – Emma Zegers

Wanneer Linde bij toeval een keer in Tilburg is, rijdt ze ook nog eens bijna de zanger van haar favoriete band aan. Na dit voorval besluit Linde om Sverre een lift te geven, waarna ze beiden verder gaan met hun leven.

Linde heeft al heel lang kaartjes voor haar favoriete band, desondanks besluiten zowel haar vriend als haar beste vriendin om niet met haar mee te gaan. Uiteindelijk besluit Linde na aanraden van haar beste vriendin om alleen naar het concert te gaan. Tijdens het concert wordt ze herkend door Sverre, waarna ze samen op een hotelkamer belanden.

Het avontuur met Sverre verandert het leven van Linde. Ze ontdekt namelijk scheurtjes in haar eigen relatie. Dit komt vooral omdat haar vriend Finn zich niet drukt maakt om Lindes gevoelens en alleen maar aan zichzelf denkt. Gaat Linde vechten voor iemand die het niet voor haar doet of kiest ze voor zichzelf?

‘Hij heeft het mis. Op dit moment gaat het me er niet zozeer om wie er bij me is. Als het een van de Teletubbies was geweest die me zo aanraakte, had ik waarschijnlijk ook wel goed gevonden.’

Emma Zegers, Versplinterd verlangen

Versplinterd verlangen is een verhaal waarin Linde diverse keuzes moet maken. Al deze keuzes hebben ook betrekking op haar toekomst. Linde is een zesentwintigjarige vrouw die door diverse omstandigheden nog bij haar oma woont. Tijdens Versplinterd verlangen laat ze zichzelf van een kwetsbare kant zien, waardoor je met haar gaat meeleven. Daarnaast houdt ze erg van koken en wil ze een eigen bedrijf opzetten. Ook is ze fan van een Noorse band, die toevallig een concert geeft in Nederland. Tevens is Linde iemand die weet wat ze wil.

Je leest Versplinterd verlangen dan ook uit het perspectief van Linde. Samen met de fijne en vlotte schrijfstijl van Emma Zegers, die ook nog eens goed de emoties van Linde beschrijft. Voel je je erg verbonden met Linde. Je begrijpt in veel gevallen waarom ze zich zo voelt en soms maak je zelfs de keuze al voor haar. En wanneer ze iets doet, of iemand anders, kun je zelf boos worden.

Versplinterd verlangen is een heerlijk boek om lekker in weg te dromen. Het bevat liefde, verdriet, romantiek, maar ook moeten er teleurstellingen overwonnen worden. Het is typisch een verhaal waar veel jongen meiden ooit over hebben gedroomd!

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Versplinterd verlangen

Auteur: Emma Zegers

Genre: New Adult

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 277

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789492585424

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Versplinterd verlangen – Emma Zegers

Geef een reactie