Recensie: Versplinterd (Slated #3) – Teri Terry

Recensie: Versplinterd (Slated #3) – Teri Terry

Deze recensie kan spoilers van voorgaande delen bevatten!

Ondanks dat het geheugen van Kyla is Gewist, komen er door een trigger toch herinneringen naar boven. Maar deze herinneringen brengen twijfels met zich mee. Zo weet ze niet mee zeker of ze haar nieuwe familie, haar vrienden en Ben kan vertrouwen?

Ongedacht dat Kyla op de hielen wordt gezeten, gaat ze met behulp van het verzet opzoek naar de waarheid. Wie waren haar ouders en leven die nog? Maar de antwoorden die ze krijgt brengen onthulling met zich mee die schokkender zijn dan dat ze ooit had kunnen bedenken.

‘Van de buitenkant ziet het er niet best uit. Maar schijn kan bedriegen. Vooral mensen kunnen vanbinnen zo anders zijn dan hoe ze eruitzien. Je kunt onmogelijk raden wat er echt in ze omgaat, waartoe ze in staat zijn.’

Teri Terry, Versplinterd

Net zoals in de voorgaande delen (Gewist & Gebroken) is Versplinterd geschreven met de fijne en vlotte schrijfstijl van Teri Terry. Door deze heerlijke schrijfstijl en het tempo leest Versplinterd vrij gemakkelijk. Daarnaast krijg je genoeg details te horen, waardoor je het verhaal goed kan inbeelden.

Kyla heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo begon ze in Gewist met een nieuw leven na het Wissen en kwamen in Gebroken veel herinneringen uit haar verleden terug. In Versplinterd wordt Kyla getriggerd om levensbepaalde keuzes te maken.

Daarnaast worden in Versplinterd ook een aantal nieuwe personages geïntroduceerd, die meteen een belangrijk aandeel hebben in het verhaal. Ook kom je kanten van personages te weten, die je totaal niet heb zien aankomen.

Versplinterd is spannend, mysterieus, intrigerend, verbluffend en heeft veel onverwachte gebeurtenissen, zoals het einde! Daarnaast volgt de ene onverwachtse gebeurtenis de andere gebeurtenis op, waardoor Versplinterd continu spannend is. Hierdoor zit je geen moment rustig op je stoel en val je van de ene verbazing in de andere!

Imagine bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Versplinterd

Auteur: Teri Terry

Genre: Young Adult, Fantasy

Uitgeverij: Imagine

Bladzijdes: 400

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789463334671

Beoordeling: 5/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Versplinterd (Slated #3) – Teri Terry

Geef een reactie