Recensie: Verblind – Mary K. Franklin

Recensie: Verblind – Mary K. Franklin

Melissa Jansen komt voor oorsprong uit een klein dorpje in Friesland. Maar om haar droom achterna te kunnen jagen, moet ze naar de Randstad voorhuizen voor de musicalopleiding.

Plotseling wordt Melissa gevraagd voor een prestigieus afstudeerproject. Tijdens het eerste oefenmoment ontmoet Melissa de altijd flirtende Nathan. Nathan maakt diverse dingen in Melissa los, maar Melissa hoort ook dat Nathan niet in staat is om een vaste relatie te beginnen. Daarnaast blijft ook de jeugdliefde van Melissa om haar aandacht vragen.

Als de grens tussen het acteren en de werkelijkheid komt te vervagen, weet Melissa niet meer wat ze moet doen. Kan Melissa haar hart blijven vertrouwen of moet ze op haar verstand afgaan?

‘Een vreselijk knappe en charismatische vriend, die iets uitstraalde dat zij oppikte met elke vezel van haar lichaam.’

Mary K. Franklin, Verblind

Door de vlotte en vermakelijke schrijfstijl van Mary K. Franklin lees je in een ruk Verblind uit. Ook zonder kennis en verstand over de musicalwereld weet Verblind je te imponeren.

In het begin van Verblind worden veel verschillende namen geïntroduceerd. Door de zoveel verschillende namen was er in het begin bij mij een beetje verwarring, maar naarmate het verhaal vorderde wordt ook duidelijker wie nu wie is. Daarnaast zaten er ook namen van figuren uit het prestigieuze musical bij.

De personages in Verblind zijn levendig, door de (ontstane) vriendschappen, angsten, moeilijke situaties en het gevecht om in de schijnwerpers te mogen staan. Ook de keuze van de setting maakt het verhaal levendig en oprecht.

Waar normaal vaak mijn interesse afhaakt, bij een insta-love, bleef nu de liefde tussen Melissa en Nathan op een manier boeien. Dit komt mede door de schrijfstijl van Mary K. Franklin en het prachtige verhaal waarin je jezelf verliest.

Verblind is een prachtig romantisch verhaal in de wereld van de musicals. Door de prachtige schrijfstijl blijf je maar doorlezen en jezelf verliezen in dit bijzondere romantische verhaal.

Mary K. Franklin bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar. De volgende recensie van deze blogtour is vanaf zondag te vinden bij The Bookbabe.  


Titel: Verblind

Auteur: Mary K. Franklin

Genre: Young Adult, Romantiek

Uitgeverij: Nimisa Publishing House

Bladzijdes: 262

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789492337436

Beoordeling: 4/5 sterren

Koop bij bol.com

3 gedachten over “Recensie: Verblind – Mary K. Franklin

Geef een reactie