Recensie: Van slag – Suzanne Peters

Recensie: Van slag – Suzanne Peters

Door een blessure valt Evi’s schooljaar in het water. Ze besluit tijdelijk in het lokale zwembad te gaan werken, waar ze een sexy waterpolospeler ontmoet – en de aantrekkingskracht tussen hen lijkt wederzijds. Ze begrijpt dan ook niet waarom Mick haar zo op afstand houdt…

Wat een geweldige nacht had moeten zijn, eindigt voor Steven in een nachtmerrie. Voor hij er erg in heeft, wordt hij op Facebook valselijk beschuldigd van verkrachting. De macht van social media is groot en al snel is hij een paria in eigen stad. Hoe kan hij zijn leven herpakken?

Twee mensen die worstelen met pijn die ze liever niet laten zien. Twee levens die op onverwachte wijze met elkaar in aanraking komen.

“‘Een soort voorgevoel. Vooral die kerel met dat donkere haar. Volgens mij verbergt hij iets. Vertrouw nooit een knappen man.’”

Suzanne Peters, Van slag

Suzanne Peters heeft Van slag met een fijne en vlotte schrijfstijl geschreven. Daarnaast is Van slag een realistisch verhaal, waardoor het fijn weg leest. Tevens wordt Van slag geschreven vanuit de perspectieven van Evi en Steven.

Evi is gek op sporten en doet dan ook de sportopleiding. Na haar blessure voelt ze zich een beetje down tot het moment dat ze in het zwembad gaat werken. Want daar ontmoet ze Mick, maar ze begrijpt alleen niet waarom hij graag afstand wil houden. Stevens geweldige nacht eindigt in een nachtmerrie wanneer hij wordt beschuldigd van verkrachting. Hij is erg in de war en wordt zelfs bijna depressief van alle beschuldigingen. Beide personages ondergaan teleurstellingen waarbij diverse emoties worden geuit. Daarnaast is het prachtig om te zien hoe ze daarmee om gaan.

Van slag is een heerlijk romantisch verhaal, soms ietwat voorspelbaar, maar ook vol onverwachte gebeurtenissen. Hoewel je weet dat de levens van Evi en Steven elkaar een keer moeten kruizen, was het voor mij toch verrassend op welke manier ze elkaar tegenkomen. Uiteindelijk wordt Van slag ook op een prachtige manier afgesloten en heb ik het verhaal met veel plezier gelezen!

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Van slag

Auteur: Suzanne Peters

Genre: New Adult, Contemporary

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 263

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789492585547

Beoordeling: 4/5 sterren


2 gedachten over “Recensie: Van slag – Suzanne Peters

Geef een reactie