Recensie: Trust Again (Again #2) – Mona Kasten

Recensie: Trust Again (Again #2) – Mona Kasten

Deze recensie kan spoilers van het voorgaande deel bevatten.

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings bestaan alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar elven nergens ruimte voor.

En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn. Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

“‘Elke dag geeft me de kans opnieuw te beginnen en een goed mens te zijn. Elke ochtend is een nieuw begin. Ik vergeet niet wat ik heb gedaan, maar probeer er mee te leven, en probeer waarde te hechten aan de fijne dingen. Aan de liefde van mijn familie. Aan de tijd met mijn vrienden.’”

Mona Kasten, Trust Again

CharactersTrust Again vertelt het verhaal van Dawn Edwards. Dawn heeft haar ex betrapt met een ander. Om een soort van opnieuw te beginnen is Dawn verhuisd naar Woodshil. In Woodshill raakt Dawn bevriend met Allie, Kaden en Spencer. Vrouwenverslinder Spencer probeert al een tijd Dawn te versieren, maar Dawn heeft helemaal geen tijd voor mannen. Maar dan begint Dawn toch te twijfelen aan haar eigen gevoelens. En er blijkt achter het masker van Spencer een groot geheim schuil te gaan. Maar ook Dawn heeft haar vrienden niet alles over haar verleden vertelt.

AtmosphereTrust Again bevat verschillende sferen en die sferen versterken absoluut het verhaal. Zo heeft de sfeer mysterie vooral de overhand, doordat zowel Dawn als Spencer geheimen met zich meedragen. Daarnaast bevat Trust Again naast mysterie, ook sferen als romantiek, vriendschap, angst, verdriet en liefde.

Writing – Mona Kasten heeft Trust Again op een vlotte manier geschreven. Daarnaast heeft Mona Kasten erg realistische personages met echte emoties gecreëerd, waardoor je echt met ze meeleeft. Maar naast de verschillende emoties heeft Mona Kasten ook humor verwerkt in Trust Again.

Plot Trust Again wordt langzaam stap voor stap opgebouwd. Als eerste wordt er begonnen met het beter leren kennen van Dawn, alhoewel ze natuurlijk al deels bekend is door het eerste gedeelte Begin Again. Eenmaal een beter beeld te hebben van Dawn, kom je steeds meer te weten over Spencer. Daarnaast leer je gaandeweg Trust Again de geheimen van Dawn en Spencer kennen en wordt het duidelijk dat alles tussen Dawn en Spencer niet over rozen gaat.

Intrigue – Door de geheimen van Dawn en Spencer en vooral de manier hoe ze met die geheimen omgaan is Trust Again een intrigerend verhaal. Ook door de ontwikkeling tussen Dawn en Spencer blijft Trust Again fascineren.

Logic – De gebeurtenissen in Trust Again zijn redelijk realistisch en logisch. Ook zijn bij veel van deze gebeurtenissen emoties betrokken.

Enjoyment – Al met al is Trust Again een prachtig, maar ook een aangrijpend verhaal. Daarnaast zijn de personages Dawn en Spencer erg geweldig, maar soms ook wel eens onuitstaanbaar. Maar dat maakt Trust Again dan ook wel erg realistisch. Tevens leest Trust Again door de schrijfstijl van Mona Kasten erg vlot weg!


Titel: Trust Again

Auteur: Mona Kasten

Genre: New Adult

Uitgeverij: Boekerij

Bladzijdes: 416

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789022587249

Beoordeling: 4/5 sterren


2 gedachten over “Recensie: Trust Again (Again #2) – Mona Kasten

Geef een reactie