Recensie: The Good Girls (The Perfectionists #2) – Sara Shepard

Recensie: The Good Girls (The Perfectionists #2) – Sara Shepard

Deze recensie kan spoilers van het voorgaande deel bevatten.

Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker hebben een aantal niet zo nette dingen uitgespookt. Maar hoewel ze het inderdaad over het vermoorden van de rijke pestkop Nolan Hotchkiss hebben gehad, hebben ze dat natuurlijk niet echt gedaan. Het is gewoon toeval dat Nolan precies stierf zoals zij het hadden gepland… toch? Maar ze fantaseerden niet alleen over het vermoorden van Nolan.

Wanneer iemand anders over wie zij het hebben gehad sterft, vragen de meisjes zich af of ze worden gevolgd. Zijn zij misschien het volgende doelwit van de moordenaars?

“Wat moesten ze doen? Het was duidelijk geen toeval meer. De moordenaar werkte de hele lijst af, net als zo’n telefoonrooster waarmee ouders elkaar op de hoogte stelden als er geen school was. En het was allemaal hun schuld, op een bepaalde manier. Als zij die namen niet hadden genoemd, was dit allemaal niet gebeurd.”

Sara Shepard, The Good Girls

Na The Perfectionists is ook The Good Girls geschreven met de kenmerkende schrijfstijl van Sara Shepard. Daarnaast eindigde The Perfectionists met een enorme cliffhanger en The Good Girls gaat daarop verder. The Good Girls wordt verteld vanuit de perspectieven van de hoofdpersonages: Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker.

De vijf meiden denken te weten wie Nolan heeft vermoord, totdat er iets gebeurt waardoor ze zelf mogelijke verdachten zijn. Op dat moment komt de ware aard van de meiden naar boven.

The Good Girls bevat verrassende wendingen, maar bovenal het was het einde zeer verrassend. Die twist past ook precies bij de kenmerkende stijl van Sara Shepard. Tevens kan The Good Girls worden omschreven als spannend, verrassend, intrigerend en bovenal een mysterieus verhaal.

Moon bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: The Good Girls

Auteur: Sara Shepard

Genre: Young Adult

Uitgeverij: Moon

Bladzijdes: 255

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789048848744

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: The Good Girls (The Perfectionists #2) – Sara Shepard

Geef een reactie