Recensie: Stad van Verloren Zielen (Kronieken van de Onderwereld #5) – Cassandra Clare

Recensie: Stad van Verloren Zielen (Kronieken van de Onderwereld #5) – Cassandra Clare

Clary ontdekt dat Lilith er op magische wijze voor heeft gezorgd dat Jace samenspant met de boosaardige Sebastian en dat hij nu een dienaar van het kwaad is. Jace en Sebastian zijn zodanig met elkaar verbonden dat het  onmogelijk is om de een te vermoorden zonder ook de ander te doden. Clary is echter vastbesloten Jace te redden, samen met haar goede vrienden Alec, Magnus, Simon en Isabelle. Daarbij zet ze niet alleen haar leven op het spel, maar ook Jace' ziel...

Alweer het vijfde deel in deze geweldige serie. De liefde tussen Clary en Jace is zo diep dat ze allebei tot het uiterste gaan om deze in stand te houden. Dit straalt zelfs van de cover af.

Na het lezen van de eerste hoofdstuk, zit je alweer helemaal in de Schaduwjagerswereld. Dit deel was net als de voorgaande delen goed, fijn en vooral vlot leesbaar. Dit komt door de fijne schrijfstijl van Cassandra Clare.

Recensie Stad van Verloren Zielen

Dit deel draait om één specifieke gebeurtenis uit het vorige deel, waardoor het soms een beetje langdradig aanvoelde. Maar meer naar het einde toe, werd het spannender, actievoller en vooral minder langdradig.

Het einde was weer zo geschreven dat je meteen het volgende deel weer wilt gaan lezen. Dat deel is de laatste deel in de serie, waardoor ik nu al benieuwd ben naar het verhaal en vooral naar het einde.


Stad van Verloren Zielen (Kronieken van de Onderwereld, #5)

Titel: Stad van Verloren Zielen

Auteur: Cassandra Clare

Genre: Young Adult, Fantasy

Uitgeverij: Moon

Bladzijdes: 483

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789048825233

Beoordeling: 4/5 sterren

2 gedachten over “Recensie: Stad van Verloren Zielen (Kronieken van de Onderwereld #5) – Cassandra Clare

Geef een reactie