Recensie: Privacy Live – Annet Hulst

Recensie: Privacy Live – Annet Hulst

De nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV is Privacy Live. Hierin worden Nederlanders stiekem gefilmd, waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.

Ook de 17-jarige Jente is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was. En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

‘Dunne lippen? Waar heb je het over?’ Daniël keek me indringend aan. ‘Jente, je lijkt helemaal bezeten door hen. Het is televisie. Programmamakers willen hoge kijkcijfers, verder niets. Je moet het niet zo serieus nemen.’

Annet Hulst, Privacy Live

Annet Hulst schrijft Privacy Live met een fijne en vlotte schrijfstijl en tevens wordt er ook nog eens een actueel onderwerp in Privacy Live behandeld, namelijk privacy. Daarnaast wordt Privacy Live verteld vanuit de perspectieven van Jente en Daniël.

Jente is een zeventienjarig meisje dat al vier maanden een relatie heeft met Daniël. Samen maken ze Jentes vlogs en dit komt mede doordat Daniël als cameraman voor AirTV werkt. Hierdoor kan hij uitstekend de vlogs filmen en bewerken. Daarnaast maakt AirTV een nieuw programma, genaamd Privacy Live, waarin de grootste geheimen van mensen openbaar worden gemaakt.

Op een gegeven moment had ik door hoe de draad van het verhaal in elkaar zat, desondanks had het verhaal toch nog een aantal onverwachte momenten. Ook bleef Privacy Live uitnodigend om door te blijven lezen, ondanks dat ik het al doorhad hoe het verhaal zou vorderen, omdat ik wel wilde weten hoe het nu precies zou aflopen. Privacy Live is een spannend, intrigerend en mysterieus verhaal, waarin duidelijk naar voren komt dat het verschrikkelijk is wanneer je grootste geheimen openbaar zou worden gemaakt!

LetterRijn bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Privacy Live

Auteur: Annet Hulst

Genre: Young Adult

Uitgeverij: LetterRijn

Bladzijdes: 316

Bindwijze: Ebook

ISBN: 9789493192003

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Privacy Live – Annet Hulst

Geef een reactie