Recensie: Night Thinker (Day Dreamer #2) – Luna van Roosen

Recensie: Night Thinker (Day Dreamer #2) – Luna van Roosen

Deze recensie kan spoilers van het voorgaande deel bevatten.

Onder de sterrenhemel ontrafelt Lora een beetje bij beetje Bobby’s familiegeheimen. Elke nacht werpt de maan nieuw licht op Bobby’s verhaal. Lora wil zijn waarheid ontdekken, maar bij elke ontdekking komt ook haar eigen veiligheid verder in het gedrang.

Is zij in staat om eindelijk rozen te doen bloeien? Of zal ze nooit ontdekken welke rol voor haar is weggelegd in dit sprookje?

“Pijn vervult de binnenkant van mijn schedel, waar het in sputterende vonkjes uit elkaar spat, als een regen vallende sterren.”

Luna van Roosen, Night Thinker

Luna van Roosen heeft een fijne en vlotte schrijfstijl. Mede hierdoor krijgt Night Thinker een fijn leestempo. Tevens blijft Night Thinker tot de laatste pagina spannend door de geheimen die de bewoners van het kasteel proberen te verbergen. Net zoals in Day Dreamer begint elk hoofdstuk met een prachtige tekening. Daarnaast wordt Night Thinker verteld vanuit het perspectief van Lora.

Vanaf aankomst in het kasteel heeft Lora al redelijk snel in de gaten gehad dat er iets niet klopte in het kasteel. Daarom probeert ze antwoorden te vinden op de vragen die zich daardoor ontwikkelde. Lora gaat er ver in om de antwoorden te krijgen, aangezien niemand die vrijwillig wil beantwoorden. Zelfs niet de leuke jongen Bobby.

Night Thinker is een mysterieus, spannend en sprookjesachtig verhaal. In Night Thinker worden sprookjes prachtig verweven in het verhaal. Tevens blijf je doorlezen, omdat je wilt weten wat de bewoners van het kasteel te verbergen hebben!

Hamley Books bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Night Thinker

Auteur: Luna van Roosen

Genre: Young Adult

Uitgeverij: Hamley Books

Bladzijdes: 247

Bindwijze: Hardcover

ISBN: 9789463967112

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Night Thinker (Day Dreamer #2) – Luna van Roosen

Geef een reactie