Recensie: Luca (Chicago Syndicate #2) – Soraya Naomi

Recensie: Luca (Chicago Syndicate #2) – Soraya Naomi

Door de heftige gebeurtenissen en de geheimen die Luca met zich heeft meegedragen, is Fallon het vertrouwen in Luca verloren. Daarnaast weet ze niet meer wat waar is wat hij vertelt en wat hij allemaal voor haar achterhoudt. Hierdoor heeft Fallon een besluit genomen om een punt achter de relatie te zetten.

Beiden proberen een nieuw leven te beginnen zonder elkaar. Hoewel ze nog vaak aan elkaar denken, proberen ze hun oude leven voor de relatie weer op te pakken. Ondertussen raakt Fallon onverwachts betrokken bij de moord op haar baas Alex. Of in ieder geval, dat vermoed de politie. De politie heeft namelijk een papiertje met haar naam erop gevonden. Waardoor ze nu een van de verdachten is. Ondanks deze onverwachte mededeling houdt Fallon zich redelijk staande.

Als de verschrikkelijkste gebeurtenis uit het leven van Fallon plaatsvindt, weet ze niet met wie ze anders contact op moet nemen dan met Luca. Maar komt alles weer goed of is hun leven voor altijd veranderd?  

‘Toch is liefde ook het accepteren van je partner, met al zijn gebreken, zonder de intentie om die persoon te veranderen.’

Soraya Naomi, Luca

Luca begint met een korte samenvatting van Fallon. Hierdoor weet je precies hoe het eindigde, waardoor je ook meteen weer wordt meegezogen in het bijzondere en gevaarlijke wereld van de maffia.

Soraya Naomi heeft een vlotte schrijfstijl. Daarnaast wordt verhaal vertelt vanuit de perspectieven van de hoofdpersonages Fallon en Luca. Samen beleven ze mooie momenten, maar vooral ook diepe en hartverscheurende momenten.

Luca is een echte charmeur, en Fallon is een mooie, lieve en intelligente vrouw. Ten opzichte van Fallon maken beide personages een grote persoonlijke ontwikkeling door. De ontwikkelingen komen door de gebeurtenissen die ze beide meemaken. Vooroordelen worden aan de kant geschoven, en Fallon leert persoonlijkheden te accepteren. Ondanks het gevaarlijke beroep van Luca, heeft hij altijd het best voor voor Fallon. Alleen is Fallon soms te eigenwijs om dit te zien.

Luca is het perfecte vervolg op Fallon. In Luca wordt gevochten voor de liefde, waarvoor beide personages elkaar eerst moeten gaan accepteren zoals ze zijn. Daarnaast wordt vooral duidelijk dat liefde niet eenvoudig is.

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Luca

Auteur: Soraya Naomi

Genre: New Adult, Romantiek

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 341

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789463867955

Beoordeling: 5/5 sterren

Koop bij bol.com

2 gedachten over “Recensie: Luca (Chicago Syndicate #2) – Soraya Naomi

Geef een reactie