Recensie: Kom naar huis – Emma Anna

Recensie: Kom naar huis – Emma Anna

Voor Hannah Mackenzie gaat een wereld open, wanneer ze de baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al voor heeft willen werken. Daarnaast is haar vertrouwen wel tot een nulpunt gedaald na een gewelddadige relatie. Maar hierin komt verandering wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen.

Luc Wennam is een man die eigenlijk alles heeft: succesvolle bedrijven, genoeg geld en een bloedmooie verloofde. Maar dan blijkt dat hij wordt bedrogen. Vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

‘Je kunt ook niet altijd sterk zijn, je bent een mens. Ik denk dat elke al dan niet moeilijke keuze die je leven positief beïnvloedt, hoe klein de verandering dan ook, je sterk maakt. Alles wat jou kapot maakt, alles wat je in de weg staat van de persoon die je graag wilt zijn, mensen die je ontmoedigen, die moet je allemaal achter je laten. Maar soms is dat niet zo makkelijk, zo zwart-wit.’

Emma Anna, Kom naar huis

Wederom krijgt Emma Anna het voor elkaar om met je emoties te spelen. Het ene moment maakt ze je aan het lachen en het volgende moment ben je aan het huilen. Ook zorgt Emma ervoor dat je verliefd wordt op de personages!

Een van deze personages is Hannah. Hannah is een vrouw met een heftig verleden. De gevolgen van de gebeurtenissen neemt ze mee naar de toekomst, wat diverse belemmeringen met zich meebrengt. Emma Anna heeft een kenmerkende schrijfstijl, waarbij onder andere de emoties van de personages op prachtige wijze worden geformuleerd. Hierdoor ga je met de personages meeleven.

In Kom naar huis wordt een heftig en gevoelig onderwerp aangesneden. Vanaf de eerste pagina word je meegenomen in de gewelddadige relatie die Hannah heeft gehad, waardoor je meteen een blik in haar leven krijgt. De gebeurtenis grijpt je meteen aan, waardoor je maar blijft lezen omdat je wilt weten hoe Hannah met deze gebeurtenis omgaat. Doordat je maar blijft lezen kun je wel stellen dat Kom naar huis een echte pageturner is. Waar het eerste hoofdstuk gaat over de gewelddadige ervaring van Hannah, gaat de rest van het verhaal over het leven van Hannah nadat deze gewelddadige relatie is beëindigd en het laat vooral zien wat de relatie voor gevolgen heeft meegebracht.

Kom naar huis is een adembenemend verhaal waarin een mix van gevoelens, vreugde en verdriet, naar voren komen. Daarnaast heeft Kom naar huis  een enorme cliffhanger die je totaal niet ziet aankomen. Ook wordt een heftig onderwerp op passende wijze verwerkt in het verhaal!

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Kom naar huis

Auteur: Emma Anna

Genre: New Adult

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 289

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789492858400

Beoordeling: 5/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Kom naar huis – Emma Anna

Geef een reactie