Recensie: Knetterverliefd – Vannessa Thuyns

Recensie: Knetterverliefd – Vannessa Thuyns

Caro wordt plotseling harteloos door haar vriend gedumpt. Meteen besluit ze om Amsterdam te ontvluchten om elders tot rust te komen. Vanaf het begin proberen haar vriendinnen haar te steunen in deze zware tijd, desondanks houdt Caro een groot geheim voor ze achter.

Op haar nieuwe woonplek blijkt voor Caro niet alles ontspannend te verlopen, dankzij de dorpsgek, de sexy huisbaas, de bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en de aantrekkelijke huisarts. Lukt het Caro desondanks deze belemmeringen om haar leven weer op een rij te kunnen zetten?

‘Waar is de liefde dan? Ik hoor die woorden altijd, maar ik voel ze niet.’

Vannessa Thuyns, Knetterverliefd

Vannessa Thuyns heeft een fijne en zeer vlotte schrijfstijl, waardoor Knetterverliefd lekker wegleest. Tevens is Knetterverliefd niet een hoogdravend en moeilijk verhaal. Hierdoor is Knetterverliefd een boek dat je lekker tussendoor een keer kunt lezen.

Knetterverliefd wordt verteld vanuit het perspectief van Caro. Caro is een spontane en sociale 26-jarige vrouw. Haar twee beste vriendinnen betekenen veel voor haar. Daarnaast heeft Caro Italiaanse roots, wat in haar karakter naar vorenkomt.

Waar veel personages aardig, sociaal en gezellig zijn om te leren kennen, waren er ook een aantal personages erg storend en irritant. Afgezien daarvan is Caro echt een geweldige meid, dat een avontuur niet afslaat.

Een van de grote minpunten van Knetterverliefd is, dat het soms ietwat voorspelbaar is. Daarnaast volgen de gebeurtenissen elkaar ook in een rap tempo op, waardoor het ene gebeurtenis nog niet is afgelopen of de volgende is ondertussen alweer begonnen. Hierdoor kun je als lezer het overzicht kwijtraken en wordt het verhaal ook minder realistisch.

Knetterverliefd is een verhaal wat je in zomerse sferen brengt, veel romantiek bevat, laat zien wat goede vriendinnen voor je kunnen betekenen en heeft ook veel awkward momenten. Het is dus een heerlijk boek om tussendoor te lezen, op een zonnige dag!

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Knetterverliefd

Auteur: Vannessa Thuyns

Genre: Romantiek

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 205

Bindwijze: Paperback

ISBN: 97899492585370

Beoordeling: 4/5 sterren

Koop bij bol.com

3 gedachten over “Recensie: Knetterverliefd – Vannessa Thuyns

Geef een reactie