Recensie: Klein klein kleutertje (Helen Grace #7) – M.J. Arlidge

Recensie: Klein klein kleutertje (Helen Grace #7) – M.J. Arlidge

In de vroege ochtend wordt op een afgelegen landweggetje een lichaam gevonden. Wanneer Helen ter plaatse is, denkt Helen in eerste instantie op een tragisch ongeluk. Maar wanneer Helen het lichaam goed bekijkt, blijkt de vrouw koelbloedig te zijn vermoord. Maar waarom deze vrouw het slachtoffer is, is een raadsel.

Snel na de eerste moord wordt in het winkelcentrum een tweede moord gepleegd door dezelfde daders. Dit keer is het slachtoffer een apotheker. Hij wordt in zijn apotheek vermoord, terwijl de getuigen in leven worden gehouden. Hoewel de getuigen in leven zijn gelaten, zijn de moordenaars nog niet klaar. Daarom moet Helen alles op alles stellen om het volgende slachtoffer te redden!

‘Hadden de moordenaars hun territorium afgebakend? Van tevoren aangegeven wie hun beoogde doelwit was?’

M.J. Arlidge, Klein klein kleutertje

M.J. Arlidge heeft een vlotte schrijfstijl, een perfect tempo en Klein klein kleutertje brengt veel spanning met zich mee. Net zoals de voorgaande delen bevat Klein klein kleutertje korte hoofdstukken en wordt het verhaal verteld vanuit verschillende perspectieven. Maar anders dan anders duurt deze hele gebeurtenis maar ongeveer één dag! Waardoor je het verhaal ongeveer per minuut beleeft.

In Klein klein kleutertje probeert Helen Grace haar leven weer op te pakken na alle nare gebeurtenissen. Op haar werk is Helen gepromoveerd, wat weer andere taken met zich meebrengt. Hierdoor moet Helen soms andere en vooral moeilijkere keuzes maken. Daarnaast heeft Helen dit keer te maken met onberekenbare moordenaars, waardoor zowel Helen als jij op het verkeerde been wordt gezet.

Waar in de voorgaande delen pas tegen het einde van het verhaal bekend werd wie de moordenaar was, wordt in Klein klein kleurtje het al redelijk snel bekend gemaakt. Desondanks blijft het verhaal zeer spannend, mede doordat je niet weet wie de volgende slachtoffers kunnen zijn en wat Helen allemaal uit de kast moet halen om de moordenaars te laten stoppen.

Klein klein kleutertje is wederom een spannend verhaal! Nogmaals krijgt M.J. Arlidge het voor elkaar om je diverse malen op het verkeerde been te zetten.


Titel: Klein klein kleutertje

Auteur: M.J. Arlidge

Genre: Thriller

Uitgeverij: De Boekerij

Bladzijdes: 348

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789022582855

Beoordeling: 5/5 sterren

Koop bij bol.com

2 gedachten over “Recensie: Klein klein kleutertje (Helen Grace #7) – M.J. Arlidge

Geef een reactie