Recensie: Inferno (Talon Saga #5) – Julie Kagawa

Recensie: Inferno (Talon Saga #5) – Julie Kagawa

Een jong drakenmeisje raakt verwikkeld in een epische strijd. Ember weet inmiddels wel dat de drakenorganisatie Talon verraderlijk is en alleen maar uit op macht. Maar dat ook haar eigen broer haar heeft verraden, is een klap in haar gezicht. Samen met Riley en haar grote liefde Garrett raakt ze verwikkeld in levensgevaarlijke situaties, en als klap op de vuurpijl moeten ze het opnemen tegen een heel leger van drakenklonen.
In de vurige finale van de Talon Saga komen alle thema's uit de voorafgaande delen samen: heldendom, verraad, opoffering en een verboden liefde.
Nog één keer gooit Julie Kagawa alles in de strijd in het zenuwslopende laatste deel. Join them... or burn!

De finale van deze geweldige serie. Boordevol actie, spanning, verdriet en liefde!

De cover is alweer geweldig! De reden voor mij om het eerste deel te kopen, heeft vooral te danken aan de cover en de positieve recensies. Gelukkig ben ik niet teleurgesteld. De serie heeft zo zijn ups en downs, maar dit einde overtreft alles.

Recensie Inferno

Na het einde van Strijder wist je dat dit de ‘Grand Final’ moest zijn. Dat wordt ook waar gemaakt. Het bevat de ene actievolle, onverwachte gebeurtenis naar de andere. Waarin leuke als minder leuke momenten worden beleefd. Met vooral de vraag of alle personages in leven blijven.

Je leeft zo met de personages mee, dat je hoopt dat iedereen de strijd gaat overleven. Helaas is dit niet het geval, waardoor je met een snik doorleest. Hoewel het einde voor een groot deel gesloten is, blijf je vooral afvragen hoe het nu verder gaat. (Kunnen er niet stiekem meer delen van deze serie geschreven worden?)

Talon Saga

Inferno (Talon, #5)

Titel: Inferno

Auteur: Julie Kagawa

Genre: Young Adult, Fantasy

Uitgeverij: HarperCollins

Bladzijdes: 382

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789402701135

Beoordeling: 5/5 sterren

2 gedachten over “Recensie: Inferno (Talon Saga #5) – Julie Kagawa

Geef een reactie