Recensie: Indigo Donut – Patrice Lawrence

Recensie: Indigo Donut – Patrice Lawrence

Bailey en Indigo leren elkaar tijdens het examenjaar kennen. Vanaf het begin vliegen de vonken er vanaf. Maar Indigo woont bij haar pleegmoeder Keely en heeft een geheim dat de band met Bailey kan verbreken.

Indigo is anders dan de andere meiden en dat vindt Bailey leuk aan haar. Maar dan ontdekt Bailey iets over het verleden van Indigo, waardoor hij voor een onmogelijke opgave staat.

‘De gezichten op de foto zwaaiden heen en weer, ze hield de foto vast alsof het een wapen was en ze had het gevoel dat de foto elk moment kon exploderen in haar hand.’

Patrice Lawrence, Indigo Donut

Patrice Lawrence heeft door haar fijne en vlotte schrijfstijl, wederom een heerlijk boek geschreven. De personages uit het verhaal zijn Indigo en Bailey. Indigo en Bailey zijn heel verschillend van elkaar, waaronder hun karakters, maar ook hun uiterlijk. Zo komt Bailey uit een warm gezin, terwijl Indigo al diverse pleegouders heeft versleten en momenteel bij haar pleegouder Keely woont.

Ondanks alles vindt Bailey Indigo erg leuk en probeert haar bij hem op zijn gemak te laten voelen en haar te accepteren zoals ze is. Indigo is namelijk een meisje dat zich niet makkelijk op haar gemak voelt en vooral rekening houdt met anderen en niet met zichzelf.

Indigo Donut is een bijzonder, prachtig en ontroerend verhaal waarin diverse onderwerpen worden behandeld, zoals onbegrip, liefde, verdriet, mishandeling, pleegzorg en familie!

Imagine bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Indigo Donut

Auteur: Patrice Lawrence

Genre: Young Adult

Uitgeverij: Imagine

Bladzijdes: 447

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789463334631

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Indigo Donut – Patrice Lawrence

Geef een reactie