Recensie: In de maneschijn (Helen Grace #8) – M.J. Arlidge

Recensie: In de maneschijn (Helen Grace #8) – M.J. Arlidge

Deze recensie kan spoilers van voorgaande delen bevatten!

Onschuldige mannen en vrouwen worden tijdens het kamperen vermoord in het bos. Verdwaald in het donker proberen ze te vluchten, zich te verstoppen. Wanhopig roepen ze om hulp, maar er is niemand die ze hoort.

Helen Grace wordt geconfronteerd met een nieuwe nachtmerrie. De slachtoffers zijn met pijlen doorboord opgehangen aan de oude eiken in het bos. Waarom worden hulpeloze vakantiegangers opgejaagd tijdens het campingseizoen? Helen moet zich in het duister wagen om deze lugubere zaak op te lossen.

‘Hij keek op zijn horloge en realiseerde zich met een rilling dat het bijna tijd was. Het werd donker. Hij kon de lokroep niet langer weerstaan, dus stopte hij zijn bivakmuts in zijn rugzak en trok zijn jas aan. Met zijn capuchon op liep hij snel zijn kamer uit.’

M.J. Arlidge, In de maneschijn

M.J. Arlidge heeft een vlotte en fijne schrijfstijl. Daarnaast wordt de spanning in In de maneschijn opgebouwd, waardoor het verhaal een perfect tempo ontwikkelt. Daarnaast wordt In de maneschijn wederom verteld vanuit verschillende perspectieven.

Na de tragische gebeurtenissen probeert Helen Grace en haar team de boel weer op te pakken. Omdat er een plek is vrijgekomen in het team, wordt er een nieuwe rechercheur aan het team toegevoegd. Deze nieuwe rechercheur staat samen met het hele team voor een nieuwe uitdaging, aangezien slachtoffers met pijlen worden doorboord en worden opgehangen in het bos.

In de maneschijn is een spannend verhaal, waarin M.J. Arlidge het wederom voor elkaar krijgt om je diverse malen op het verkeerde been te zetten. Tevens is In de maneschijn tot het laatste moment spannend, voordat je weet wie nu de dader is en wat de link tussen de slachtoffers is!


Titel: In de maneschijn

Auteur: M.J. Arlidge

Genre: Thriller

Uitgeverij: Boekerij

Bladzijdes: 523

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789022585566

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: In de maneschijn (Helen Grace #8) – M.J. Arlidge

Geef een reactie