Recensie: Ik hou je vast – Marina Folkers

Recensie: Ik hou je vast – Marina Folkers

Millie woont in Londen, waar ze een appartement deelt met haar beste vriendin en werkt voor The Guardian. Een relatie heeft ze niet, maar ze geniet van het leven en mist niks. Behalve iemand van vroeger. Eén keer per jaar, op haar verjaardag, staat ze zichzelf toe terug te denken aan Ethan, de man die haar hart gebroken heeft. Millie zit met veel vragen om hem helemaal los te kunnen laten.

Als ze voor haar werk een artikel mag schrijven over het bedrijf waar Ethan werkt, denkt ze dat dit dé manier is om weer met hem in contact te komen. Maar Ethan doet net alsof hij haar niet kent.

“Je pijn onder ogen komen is een pijnlijk proces, maar zolang je het niet onder ogen komt, zie je nog steeds niet de impact die dit heeft op je leven.”

Marina Folkers, Ik hou je vast

Let op! In Ik hou je vast wordt een heftig thema besproken. Desondanks beschrijft Marina Folkers dit op een prachtige en realistische manier met een fijne en vlotte schrijfstijl. Daarnaast wordt Ik hou je vast verteld vanuit de perspectieven van Millie en Ethan.

Millie werkt voor The Guardian, woont in Londen en geniet volop van het leven. Maar één keer per jaar denkt ze aan de man wie haar hart gebroken heeft. Desondanks probeert ze met Ethan in contact te komen. Maar Ethan heeft een muur opgetrokken en doet alsof hij Millie niet kent.

Ik hou je vast is een prachtig, realistisch, romantisch en hartverscheurend verhaal. In eerste instantie is Ethan niet uit te staan, maar als je steeds meer over hem te weten komt, snap je ook waarom hij zich zo gedraagt. Maar ook het doorzettingsvermogen van Millie is op een prachtig om te lezen. Het einde van Ik hou je vast is prachtig en bovenal erg realistisch!

Zomer & Keuning bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Ik hou je vast

Auteur: Marina Folkers

Genre: Feelgood

Uitgeverij: Zomer & Keuning

Bladzijdes: 320

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789020538113

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Ik hou je vast – Marina Folkers

Geef een reactie