Recensie: Ik daag je uit – Ilsa Madden-Mills

Recensie: Ik daag je uit – Ilsa Madden-Mills

Stoere Sporter: Ik daag je uit…
Delaney Shaw: We is dit?

Het is een vreemd appje zo laat op de avond, maar het lijkt erop dat ‘Stoere Sporter’ precies weet wie zij is…
Delaney Shaw. Braaf. Houdt van kittens en Star Wars. Nieuwsgierig.

Wat hij van haar wil? Eén nacht in zijn bed. Een onvergetelijke nacht, althans dat belooft hij. En zij krijgt dan de kans om erachter te komen wie hij is. Ze weet dat ze zijn aanbod beter kan afwijzen, maar het is Valentijnsdag en iets beter heeft ze op die dag toch niet te doen…

Eén sexy en fantastische onenightstand later en ze weet wie hij is.
Maverick Monroe. Bad boy. De meest getalenteerde footballspeler van het land. Als je het hem vraagt, dan. Jammer genoeg voor Maverick, datet Delaney geen sporters meer…

“ ‘Ik koop elke dag voor een week lang een donut voor je als je met hem flirt,’ voegt ze eraan toe, terwijl ze naar me kijkt.”

Ilsa Madden-Mills, Ik daag je uit

Ilsa Madden-Mills heeft een zeer vlotte, fijne en gedetailleerde schrijfstijl. Gelukkig wordt Ik daag je uit niet té gedetailleerd beschreven, maar precies genoeg om lekker door te lezen. Daarnaast wordt het verhaal verteld vanuit de perspectieven van Delaney en Maverick.

Delaney heeft onlangs haar relatie met een footballspeler verbroken en wil momenteel niet meer daten met footballspelers. Ook is Delaney geen populaire student, maar iemand die liever niet in de spotlight staat. Ze is dan ook verrast dat de sexy en populaire footballspeler Maverick haar aandacht geeft. Maverick ziet er in eerste instantie uit als een stoere en sexy footballspeler, maar hij blijkt ook een hele andere kant te hebben waar weinig mensen vanaf weten. Ook Delaney blijkt veel meer mee te dragen dan ze in eerste instantie laat merken.

Ik daag je uit is een charmant en grappig verhaal met nerdy en sexy personages. Daarnaast is Ik daag je uit een heerlijke universiteitsromance gevuld met allerlei emoties. Ook bevat Ik daag je uit verrassende wendingen en een mooi afsluitend einde.

Tinteling Romance bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Ik daag je uit

Auteur: Ilsa Madden-Mills

Genre: New Adult, Contemporary

Uitgeverij: Tinteling Romance

Bladzijdes: 188

Bindwijze: Ebook

ISBN: 1230003956120

Beoordeling: 4/5 sterren

Eén gedachte over “ Recensie: Ik daag je uit – Ilsa Madden-Mills

Geef een reactie