Recensie: Ieder zijn geheim – Sarina Bowen

Recensie: Ieder zijn geheim – Sarina Bowen

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden? Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.

Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

“Als mijn leven in New Hampshire had moeten uitbranden, had ik liever gehad dat het een snelle vlammenzee was geweest in plaats van dit smeulende, verstikkende gordijn van rook dat alles verpestte.”

Sarina Bowen, Ieder zijn geheim

Ieder zijn geheim is door Sarina Bowen op een vlotte en toegankelijke manier geschreven. Daarnaast wordt Ieder zijn geheim verteld vanuit de perspectieven van Bridger en Scarlet.

Zowel Bridger als Scarlet hebben geheimen die ze in eerste instantie niet met elkaar willen delen. Maar wanneer ze elkaar beter leren kennen en de chemie tussen de twee groeit, blijven de geheimen niet lang verborgen. Daarbij halen ze ook het beste in elkaar naar boven en hebben het beste met elkaar voor.

Ieder zijn geheim is een leuk en intrigerend verhaal. Het verhaal is dan ook op zo’n manier geschreven dat je hem niet kunt wegleggen. Ook zijn de geheimen erg indrukwekkend en levensingrijpend.

SVM Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Ieder zijn geheim

Auteur: Sarina Bowen

Genre: New Adult

Uitgeverij: SVM Publishing

Bladzijdes: 210

Bindwijze: Ebook

ISBN: 9789493030657

Beoordeling: 4/5 sterren

Eén gedachte over “ Recensie: Ieder zijn geheim – Sarina Bowen

Geef een reactie