Recensie: Het huis zonder einde – Daniëlle Bakhuis

Recensie: Het huis zonder einde – Daniëlle Bakhuis

Iedereen in Westerdam weet het: het Woud van Westerdam moet je mijden zodra het donker is. Er schijnen ’s nachts vreemd, onverklaarbare dingen te gebeuren.

Maar wanneer Samira en haar vrienden met Halloween de unieke kans krijgen om in het verlaten landhuis te kijken, wint de nieuwsgierigheid het van de angst. Ze zijn gewaarschuwd: wie te lang in Het huis zonder einde blijft, gaat dingen zien die er niet zijn.

“Er valt een last van mijn schouders waarvan ik niet wist dat die al die jaren zo zwaar was geweest.”

Daniëlle Bakhuis, Het huis zonder einde

Het huis zonder einde is door Daniëlle Bakhuis met een vlotte en fijne schrijfstijl geschreven. Daarnaast heeft Daniëlle op een perfecte manier bekende horrorverhalen weten te verweven in Het huis zonder einde. Tevens wordt Het huis zonder einde verteld vanuit het perspectief van Samira.

Samira en haar vrienden gaan tijdens Halloween naar het verlaten landhuis. Samira vindt het allemaal spannend en wil het liefst niet alleen naar binnen. Eenmaal binnen begint ze allemaal dingen te zien en daarnaast moet ze binnen vijftien minuten uit het huis zien te komen. Maar gaat ze dat redden?

Het huis zonder einde is een mysterieus en spannend verhaal. Desondanks miste ik wel de onverwachte elementen en de angst die die elementen met zich meebrengen. Ondanks dit is Het huis zonder einde een perfect boek voor jongeren die van horror houden!

Best of YA bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Het huis zonder einde

Auteur: Daniëlle Bakhuis

Genre: Young Adult, Horror

Uitgeverij: Best of YA

Bladzijdes: 132

Bindwijze: Hardcover

ISBN: 9789000374830

Beoordeling: 3/5 sterren


2 gedachten over “Recensie: Het huis zonder einde – Daniëlle Bakhuis

Geef een reactie