Recensie: Hashtag Hiernamaals – Vanessa Gerrits

Recensie: Hashtag Hiernamaals – Vanessa Gerrits

De zeventienjarige Cleo ziet een oproep voor een vakantiebaan waarbij ze tweeduizend euro kan verdienen. Ondanks de aarzeling, meldt Cleo zich toch aan. Maar om aangenomen te worden moeten alle sollicitanten een bizarre test ondergaan.

Met verbijstering wordt Cleo aangenomen voor deze bijzondere vakantiebaan. Samen met drie andere meisjes en een leuke jongen nemen ze deel aan de top secret missie. Deze missie houdt in dat ze Elena, de dochter van een steenrijke farmaceuticadirecteur, moeten redden uit het Hiernamaals. Gaat het hen lukken om in dit immense doolhof Elena terug te vinden en haar te laten terugkeren?

‘De één zijn troostprijs, is de ander zijn hoofdprijs.’

Vanessa Gerrits, Hashtag Hiernamaals

Hashtag Hiernamaals is een fijn en vlot geschreven verhaal, waar tevens ook veel humor in zit verwerkt. Daarnaast worden er veel vergelijken gemaakt met films en andere boeken. Helaas zaten daar voor mij ook een aantal onbekenden tussen, waardoor voor mij de vergelijking wat minder goed uit de verf is gekomen.

De personages uit Hashtag Hiernamaals zijn goed uitgewerkt, waardoor je ze goed leert kennen. Ook hebben de personages allemaal verschillende karakters, wat een mooie twist geeft aan het verhaal.

Tussen de hoofdstukken worden er bewijzen gegeven. Op het moment zelf had ik moeite met het interpreteren van deze bewijzen, maar steeds verder in het verhaal kom je er ook achter dat deze bewijzen je een blik in de toekomst geven. Ook blijf je dit unieke en originele verhaal lezen, omdat je wilt weten hoe het afloopt en of het de personages lukt om Elena te redden. Bovendien laat Vanessa Gerrits jouw goed nadenken over pittige vraagstukken!

Hashtag Hiernamaals is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. Waarin een origineel en uniek idee over het Hiernamaals naar voren wordt gebracht.

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Hashtag Hiernamaals

Auteur: Vanessa Gerrits

Genre: Young Adult

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 350

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789492585363

Beoordeling: 4/5 sterren

Koop bij bol.com

2 gedachten over “Recensie: Hashtag Hiernamaals – Vanessa Gerrits

Geef een reactie