Recensie: Hart van het Beest (Astoris #2) – J.M. Anna

Recensie: Hart van het Beest (Astoris #2) – J.M. Anna

Emily Byron besluit om samen met haar jeugdliefde Malcolm te gaan trouwen. Ze wil namelijk samen met hem op avontuur gaan. Maar voordat het zover is, wordt Emily door haar vader, een vooraanstaand edelman, meegenomen naar Avalon.

Eenmaal aangekomen in Avalon blijkt Emily slechts een pion te zijn in een machtsspel waarbij Emily wordt gedwongen een nacht door te brengen met de man uit haar nachtmerries. Kan Malcolm haar bevrijden of wordt ze gedwongen een vrouw te zijn die het onderspit moet delven?

‘Roekeloos en legendarisch. Die heb ik nog niet gehoord. Vind je mij legendarisch?’ ‘Legendarisch in mijn hart. Roekeloos in de ogen van anderen,’ glimlachte hij charmant.

J.M. Anna, Hart van het Beest

Hart van het Beest bevat diverse perspectieven, maar wordt voornamelijk verteld vanuit het perspectief van Emily Byron. Emily is een zeventienjarig meisje dat samenwoont met haar moeder en zusje. Haar vader komt maar af en toe langs en op momenten dat hij überhaupt langskomt, zegt hij amper een woord tegen Emily. Wanneer Emily besluit te vertellen dat ze wil gaan trouwen met haar jeugdliefde Malcolm, wordt Emily abrupt meegenomen naar Avalon.

In de tijdperiode waarin Hart van het Beest zich afspeelt, wordt er verwacht dat vrouwen trouw zijn aan hun man en geen weerwoord geven. Emily daarentegen is niet echt op haar mondje gevallen, wat dus eigenlijk zeer ongebruikelijk is voor die tijd. Juist deze karaktereigenschap brengt veel leven in het brouwerij!

J.M. Anna is een geweldige schrijfster! De boeken die ik van haar heb gelezen, heb ik letterlijk verslonden en ook deze keer is Hart van het Beest een pageturner. J.M. Anna heeft een vlotte en fijne schrijfstijl en daarnaast wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt. Hierdoor ga je echt van de personages houden! Daarnaast weet J.M. Anna hoe ze de spanning moet vasthouden in het verhaal, waardoor ze het zelfs voor elkaar krijgt om met jouw emoties te spelen!

Hart van het Beest bevat historische feiten en ook het sprookje Belle en het Beest is prachtig in het verhaal verworven. Daarnaast is Hart van het Beest niet voorspelbaar, enorm indrukwekkend en echt prachtig!

J.M. Anna bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Hart van het Beest

Auteur: J.M. Anna

Genre: New Adult, Fantasy

Uitgeverij: EmmaBooks

Bladzijdes: 372

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789463457507

Beoordeling: 5/5 sterren

Koop bij bol.com

2 gedachten over “Recensie: Hart van het Beest (Astoris #2) – J.M. Anna

Geef een reactie