Recensie: Flirten met de buurman – Natasha Madison

Recensie: Flirten met de buurman – Natasha Madison

Eliahn
Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren. Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten. Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.

Luca
Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise. Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon. Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was. Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen. Ik liet haar ene keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken. Deze keer, voor altijd.

“Hij glimlacht naar hem en mijn mond blijft droog. Mijn hart slaat zo hard dat het klinkt als de op hol geslagen dieren uit The Lion King en mijn borst gaat op en neer alsof ik net de marathon heb gelopen.”

Natasha Madison, Flirten met de buurman

Flirten met de buurman is door Natasha Madison met een vlotte en humoristische schrijfstijl geschreven. Daarnaast wordt Flirten met de buurman verteld vanuit de perspectieven van Luca en Eliahn.

Luca en Eliahn hebben elkaar zes jaar eerder op een cruise ontmoet. Na die cruise zijn ze elkaar uit het oog verloren, tot het moment zes jaar later dat ze elkaar onverwachts weer tegenkomen. Dan blijkt dat ze samen een zoon hebben en vanaf het eerste moment neemt Luca de verantwoordelijkheid als vader zijnde. Daarnaast is Aiden een schat van een kind en brengt het zoals een kind dat kan weer gênante momenten met zich mee.

Flirten met de buurman is een hartstochtelijke verhaal vol met humor. Daarnaast is het echt een heerlijk boek om tussendoor te lezen, mede omdat je er doorheen vliegt. Tevens is het einde ontzettend prachtig en erg liefdevol!

SVM Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Flirten met de buurman

Auteur: Natasha Madison

Genre: New Adult

Uitgeverij: SVM Publishing

Bladzijdes: 187

Bindwijze: Ebook

ISBN: 9789493030688

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Flirten met de buurman – Natasha Madison

Geef een reactie