Recensie: Fallon (Chicago Syndicate #1) – Soraya Naomi

Recensie: Fallon (Chicago Syndicate #1) – Soraya Naomi

Tijdens het uitgaan laat Fallon onmiddellijk een blik vallen op de elegante en goed uitziende Luca. De opeenvolgende dagen treffen Luca en Fallon elkaar rechtmatig. Fallon denkt dat het puur toeval is, maar Luca heeft andere bedoelingen met deze ‘toevallige’ ontmoetingen.

Fallon blijkt namelijk een link te zijn naar een persoon, naar wie Luca opzoek is. Luca werkt namelijk voor de maffia en heeft met Fallon aangekaart om meer informatie over deze persoon te vinden. Maar ondertussen krijgt ook Luca gevoelens voor Fallon, terwijl dit helemaal niet de bedoeling was.

Ondanks alle geheimen die Luca voor Fallon verborgen houdt, krijgen Luca en Fallon een relatie. Hoe dan ook Luca raakt verstrengelt in alle leugens die hij vertelt en Fallon wordt steeds meer achterdochtig. Tevens worden ze ook nog door de vijand in de gaten gehouden, wat Luca niet helemaal vertrouwt. Kan Luca Fallon beschermen of raakt hij haar kwijt?

Luca heeft nog nooit zo’n vrouw ontmoet, waar hij zijn masker kan afzetten en echt zichzelf kan laten zien. Dit gevoel heeft hij bij Fallon, maar kan dit hem duur te komen staan?

“Ik kan niet meer bij Fallon wegblijven, omdat ik er veel te diep in zit. Ik heb haar nodig als ik aan het eind van de dag onze verknipte wereld verlaat. Ze heeft me een beetje menselijkheid teruggegeven, maar ik sta ook steeds in tweestrijd. Tweestrijd tussen me gedragen als Luca, haar normale vriend, en Luca, de onderbaas.”

Soraya Naomi, Fallon

Soraya Naomi heeft een ontzettend fijne en vlotte schrijfstijl, waardoor je wordt meegezongen in dit romantische verhaal met een gevaarlijke tint. Ook blijf je doorlezen, omdat je wilt weten of Fallon ooit achter de waarheid komt en mocht ze erachter komen wat gaat haar reactie zijn? Daarnaast wordt het verhaal geschreven vanuit de perspectieven van Fallon en Luca, waardoor je van beide hun gevoelens en meningen krijgt en daardoor begrijp je beter de reacties.

Luca is een echte charmeur, en daarnaast ook nog eens super aantrekkelijk. Hij werkt al een aantal jaar voor de maffia, maar is tot op heden nog altijd onder de radar gebleven. Ondanks diverse relaties, heeft hij nog nooit de vrouw van zijn leven gevonden. Tot het moment dat hij Fallon ontmoet. Fallon is een mooie, lieve en intelligente vrouw. Ze heeft nog nooit met mensen uit de onderwereld te maken gehad, totdat ze als een blok voor Luca valt.

Het verhaal is zeer opbouwend. In het eerste gedeelte leer je de achtergronden van Fallon en Luca kennen. Wie ze zijn, en vooral wat ze in het ‘normale’ leven doen. Ook word je meegenomen in de ontwikkeling van hun relatie, ondanks alle positieve krijgen ze ook te maken met ruzies. In het tweede gedeelte van het verhaal komt vooral de spanning en actie nog voren. Je leert vooral dat je niet alles kunt plannen zoals jij wilt dat het gaat en dat je moet vechten voor de liefde van je leven!

Fallon is een maffia romance. Waarin gevochten moet worden voor de liefde en zowel goede als slechte kanten naar voren komen.


Titel: Fallon

Auteur: Soraya Naomi

Genre: New Adult, Romantiek

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 348

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789463189675

Beoordeling: 4/5 sterren

Koop bij bol.com

3 gedachten over “Recensie: Fallon (Chicago Syndicate #1) – Soraya Naomi

Geef een reactie