Recensie: Dit is ons verhaal – Ashley Elston

Recensie: Dit is ons verhaal – Ashley Elston

Kates bijbaantje bij de plaatselijke assistent-officier van justitie is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak wordt gezet die hun stadje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.

Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf.

“‘Wat doet het ertoe? Zelfs als het ooit aan het licht komt, komen ze er waarschijnlijk mee weg.’”

Ashley Elston, Dit is ons verhaal

Dit is ons verhaal is het tweede boek van Ashley Elston dat ik heb gelezen. Wederom schrijft Ashley Elston met een fijne en vlotte schrijfstijl. Daarnaast wordt Dit is ons verhaal verteld vanuit het perspectief van Kate, maar daarnaast bevat Dit is ons verhaal ook appgesprekken, fragmenten van transcripten van verhoren en worden kleine stukjes vanuit het perspectief van de moordenaar geschreven.

Kate raakt door haar bijbaantje, bij de plaatselijke assistent-officier van justitie, betrokken bij de moordzaak. Door haar eigen redenen probeert ze de zaak op te lossen, waarbij haar emoties zowel op negatief als op positief vlak een rol gaan spelen.

Dit is ons verhaal is een spannend, intrigerend en mysterieus verhaal met verrassende wendingen. Daarnaast blijf je maar doorlezen omdat je wilt weten wat er nu precies tijdens het ‘jagen’ is gebeurd. En daarnaast blijf je tot het laatste moment in het ongewisse over wie van de jongens nu de moordenaar is.

Best of YA bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Dit is ons verhaal

Auteur: Ashley Elston

Genre: Young Adult, Thriller

Uitgeverij: Best of YA

Bladzijdes: 319

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789000373444

Beoordeling: 5/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Dit is ons verhaal – Ashley Elston

Geef een reactie