Recensie: De betovering van Kerstmis – Kirsty Ferry

Recensie: De betovering van Kerstmis – Kirsty Ferry

Ailsa is de huwelijksplanner van het Carrick Park Hotel en probeert elk bruidspaar de perfecte dag te bezorgen. Alleen moet ze dit jaar een kerstbruiloft organiseren en dat gaat ten koste van haar eigen kerst. Daarnaast heeft Ailsa altijd een bepaalde fascinatie gehad voor de eerdere bewoners van het Carrick Park Hotel.

Op een avond ontmoet Ailsa een lange, knappe man die haar vreemd genoeg bekend voorkomt. Hij zet haar leven compleet op zijn kop. Ailsa’s eenzame kerst wordt plotseling betoverender dan ze ooit had kunnen voorzien.

‘De heftige geuren van de dennenboom en het brandende hout pasten bij het decor en het oude gebouw, net zoals de wind die vanaf de zee kwam aanwaaien over het nationale park North York Moors waar Carrick Park gelegen was.’

Kirsty Ferry, De betovering van Kerstmis

Kirsty Ferry heeft een fijne en vlotte schrijfstijl, waardoor er een fijn tempo in De betovering van Kerstmis zit. Daarnaast wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van Ailsa.

Ailsa is een huwelijksplanner van het Carrick Park Hotel. Maar haar liefde ontbreekt nog steeds. De dag voor de kerstbruiloft ontmoet ze Ned. Samen bezoeken ze de geschiedenis van het Carrick Park Hotel. Naast Ailsa en Ned worden ook nog een paar oud bewoners van het Carrick Park Hotel geïntroduceerd en ondanks de beperkte diepgang zijn (bijna) alle personages om van te houden!

De betovering van Kerstmis is een romantisch en feestelijk kerstverhaal met een magische tint. Daarnaast bevat De betovering van Kerstmis een emotionele lading en mede daardoor en door andere elementen krijg je van De betovering van Kerstmis een echt kerstgevoel!

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: De betovering van Kerstmis

Auteur: Kirsty Ferry

Genre: Romantiek

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 125

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789492585417

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: De betovering van Kerstmis – Kirsty Ferry

Geef een reactie