Recensie: Dance or Die (Truth or Dance #3) – Chinouk Thijssen

Recensie: Dance or Die (Truth or Dance #3) – Chinouk Thijssen

Deze recensie kan spoilers van voorgaande delen bevatten.

India zit in het laatste jaar van de dansopleiding en aan het einde van het jaar mag ze hopelijk auditie doen voor Het Nationale Ballet. Maar toch is ze er niet gerust op, want via de groepschat Truth or Dance blijft een levensgevaarlijke stalker haar en haar vriendinnen lastigvallen.

Daarnaast zegt haar iets dat diegene achter de groepschat dit schooljaar echt pas zal toeslaan. India is geboren om te dansen, maar is ze ook bereid ervoor te sterven?

“Er zal maar één iemand zijn die ooit zal vermoorden, en dat is degene die achter Truth or Dance zit.”

Chinouk Thijssen, Dance or Die

Dance or Die is geschreven met de fijne en vlotte schrijfstijl van Chinouk Thijssen. Tevens weet Chinouk wederom je aan het twijfelen te brengen of je wel de goede persoon verdenkt. Daarnaast wordt Dance or Die verteld vanuit het perspectief van India.

Bij India draait alles om ballet. Daarom doet ze er alles aan om van haar droom de werkelijkheid te mogen maken. Alleen worden India en haar vriendinnen geteisterd door een stalker die hun zijn/haar macht heeft met de groepschat Truth or Dance, waarmee de verschrikkelijkste acties moeten worden ondernomen onder druk van de stalker.

Aan het einde van Break a Leg had ik een klein vermoeden in welke richting is moest gaan denken om erachter te komen wie er achter de groepschat van Truth or Dance zit. Gedurende Dance or Die wezen ook alle aanwijzingen die richting uit, hierdoor wist ik ongeveer halverwege het verhaal zeker wie er achter de groepschat zit. Desondanks was Dance or Die tot aan het einde toe spannend door alle verschrikkelijke gebeurtenissen die totaal onverwachts gebeurden. Dance or Die is een uitstekend einde van deze geweldige serie!


Titel: Dance or Die

Auteur: Chinouk Thijssen

Genre: Young Adult, Thriller

Uitgeverij: Clavis

Bladzijdes: 287

Bindwijze: Hardcover

ISBN: 9789044837438

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Dance or Die (Truth or Dance #3) – Chinouk Thijssen

Geef een reactie