Recensie: Break a Leg (Truth or Dance #2) – Chinouk Thijssen

Recensie: Break a Leg (Truth or Dance #2) – Chinouk Thijssen

Deze recensie kan spoilers van het voorgaande deel bevatten.

Dit jaar zou alles anders worden. India is toegelaten tot de vervolgopleiding van het conservatorium. Ondanks alles stuurt de stalker via de groepschat Truth or Dance nieuwe opdrachten naar India en haar vriendinnen.

Alleen deze keer zijn de opdrachten nog gevaarlijker en met nog ergere gevolgen als ze niet gehoorzamen. De meiden leven voor het ballet, maar zijn ze klaar voor een dans des doods?

“Maar het is Truth or Dance. Die negeer je niet. Dat heeft consequenties.”

Chinouk Thijssen, Break a Leg

Chinouk Thijssen heeft een fijne en vlotte schrijfstijl. Daarnaast weet Chinouk wederom de lezer om haar vinger te wimpelen. Hierdoor zet ze je gemakkelijk op het verkeerde been en stuurt ze je totaal de verkeerde kant uit. Tevens wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van India.

Het leven van India draait om ballet. Samen met haar vriendinnen probeert ze het maximale uit haar opleiding te halen en hoopt ze haar droom werkelijkheid te laten worden. Alleen worden ze lastiggevallen door een stalker die India en haar vriendinnen in zijn/haar macht heeft met de groepschat Truth or Dance.

Hoewel de stalker minder in het verhaal ‘aanwezig’ is dan in Truth or Dance, heeft hij/zij nog steeds veel macht om continu het leven van India en haar vriendinnen te beheersen. Daarnaast belooft de proloog weinig goeds en geeft de epiloog aanwijzingen wie de stalker moet zijn. Tevens is Break a Leg een spannend en intrigerend verhaal. Ook kan ik niet wachten om het volgende deel Dance or Die te lezen, want ik wil weten wie die stalker nu is!


Titel: Break a Leg

Auteur: Chinouk Thijssen

Genre: Young Adult, Thriller

Uitgeverij: Clavis

Bladzijdes: 269

Bindwijze: Hardcover

ISBN: 9789044836219

Beoordeling: 5/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Break a Leg (Truth or Dance #2) – Chinouk Thijssen

Geef een reactie