Recensie: Blijf bij mij – Emma Anna

Recensie: Blijf bij mij – Emma Anna

Kan spoilers van het voorgaande deel bevatten.

Hannah heeft haar leven toch weer weten op te pakken, na de allesbeslissende onthulling van Luc. Zo heeft Hannah een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert ze haar verleden een plekje te geven. Maar dan wordt ze plotseling geconfronteerd met Luc en komt ze erachter dat ze nog steeds verlangt naar een leven met hem.

Luc is ondertussen getrouwd en staat op het punt om vader te worden. Desondanks mist hij toch wat in zijn leven. Ondertussen gaat zijn gezondheid en gemoedstoestand steeds verder achteruit en dat heeft maar één oorzaak: een leven zonder Hannah. Maar wat is er nodig om toch weer samen gelukkig te kunnen zijn? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

‘Hij moest giechelen en liet zijn hoofd vallen, keek daarna weer op.’

Emma Anna, Blijf bij mij

Ook ditmaal krijgt Emma Anna het met Blijf bij mij het voor elkaar om met je emoties te spelen. Dit komt door de fijne en vlotte schrijfstijl van Emma Anna. Daarnaast bevat Blijf bij mij heftige momenten, maar Emma Anna beschrijft deze momenten met zoveel respect naar de slachtoffers. Desondanks blijven de momenten ook luchtig en wordt er gefocust op de positieve elementen uit deze momenten.

Blijf bij mij wordt vooral verteld vanuit het perspectief van Hannah en Luc. Daarnaast komt ook Noud, de ex van Hannah, af en toe aan het woord. Luc en Noud zijn daarnaast belangrijke elementen, positief en negatief, geweest in het leven van Hannah. Hannah heeft namelijk een heftige periode met Noud achter de rug en wanneer ze denkt dat het eindelijk goed gaat komen, zorgt Luc er wel weer voor dat er weer een bom inslaat in het leven van Hannah.

In Kom naar huis maakte je kennis met Hannah en met haar verschrikkelijk verleden. In Blijf bij mij krijg je het hele verhaal van Hannahs heftige periode te lezen. hierdoor krijg je nog meer respect naar Hannah toe.

Blijf bij mij bevat heftige en gevoelige onderwerpen. Deze gebeurtenissen grijpen je meteen aan en hierdoor blijf je maar doorlezen. Mede omdat je wilt weten hoe het met Hannah en Luc gaat eindigen. Alleen moest ik in het begin even in het verhaal komen, maar toen ik eenmaal in het verhaal zat, kon ik het boek niet meer wegleggen. Daarnaast zat het einde boordevol met verrassingen, ook al wist je aan de ene kant dat er nog iets stond te gebeuren.

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Blijf bij mij

Auteur: Emma Anna

Genre: New Adult

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 299

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789492585479

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Blijf bij mij – Emma Anna

Geef een reactie