Recensie: Adriano (Chicago Syndicate #3) – Soraya Naomi

Recensie: Adriano (Chicago Syndicate #3) – Soraya Naomi

Deze recensie kan spoilers van voorgaande delen bevatten!

Vrouwen, zijn familie en het Chicago Syndicaat is alles waar het elven van Adriano Montesi omdraait. Maar tegenwoordig is zijn aandacht vooral gericht op Camilla Guillermo. Zij is namelijk de enige vrouw die de aandacht van Adriano heeft weten te vangen. Maar nu is Camilla verdwenen en Adriano is vastbesloten haar te vinden. Zelfs zo erg dat het een obsessie begint te worden.

Camilla is namelijk voor haar verleden op de vlucht geslagen. Maar waar ze ook heen gaat, voor haar herinneringen aan Adriano kan ze niet weglopen. Wanneer het geld op begint te raken, besluit Camilla noodgedwongen terug te keren. Maar als Adriano Camilla vindt, verandert alles tussen hen. Op orders van de baas is Camilla verboden terrein voor Adriano. En in het syndicaat kun je zulk soort order niet zomaar naast je neerleggen… tenzij je bereid bent om de consequenties te dragen.

‘Misschien moet jij wat tijd nemen om hierover,’ ik wijs naar hem en dan naar mijn eigen borst, ‘na te denken, voordat je nog meer dingen zegt waar je spijt van gaat krijgen.’

Soraya Naomi, Adriano

Adriano is, net zoals  in de voorgaande delen Fallon en Luca, geschreven met de fijne en vlotte schrijfstijl van Soraya Naomi. Daarnaast beleef je ditmaal wat er allemaal gebeurt in het syndicaat door de ogen van Adriano en Camilla.

Adriano is als een broer voor Luca. Daarnaast is Adriano ook lid van het Chicago Syndicaat, maar staat hij alleen een rang lager in de orde dan Luca. Ook is Adriano een echte vrouwenverslinder. Camilla daarentegen is via een omweg in het leven van Adriano terechtgekomen en heeft zich niet makkelijk door Adriano laten pakken. Maar nu is Camilla op de vlucht geslagen voor de personen uit haar verleden en ook voor het Chicago Syndicaat.

Adriano kan worden omschreven als een romantisch maffia verhaal met een gevaarlijke tint. In Adriano wordt letterlijk gevochten voor de liefde en daardoor is Adriano vanaf de eerste bladzijde een spannend verhaal dat je niet makkelijk kunt wegleggen!

Dutch Venture Publishing bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.


Titel: Adriano

Auteur: Soraya Naomi

Genre: New Adult, Romantiek

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Bladzijdes: 393

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789463982306

Beoordeling: 4/5 sterren


Eén gedachte over “ Recensie: Adriano (Chicago Syndicate #3) – Soraya Naomi

Geef een reactie