Mijn oneindige TBR-stapel #19

Mijn oneindige TBR-stapel #19

Het kiezen van een volgend boek dat je wilt gaan lezen is altijd lastig. Dit geldt ook voor mij! Daarom heb ik jullie hulp nodig. Ik heb drie boeken uitgekozen, maar welke van deze stapel moet ik nu gaan lezen?


One Small Thing – Erin Watt

Sinds haar zus dood is, wordt Beth knettergek van haar overbezorgde ouders. Ze snakt ernaar een keer los te gaan en alle ellende te vergeten. En dus sneakt Beth het huis uit naar een feestje. Daar ontmoet ze Chase: knap, verleidelijk en precies wat ze die avond nodig heeft.
Maar hun onvergetelijke nacht heeft enorme gevolgen, want ook Chase blijkt een verleden te hebben dat hij liever vergeet. En het heeft alles te maken met Beths zus…


Het koninkrijk – Jess Rothenberg

Het Koninkrijk is een fantasy-pretpark waar gasten worden ondergedompeld in een wereld vol virtuele draken, gigantische kastelen en hightechwezens. Ana is een van de zeven Fantasisten, android-prinsessen die zijn ontworpen om de dromen van bezoekers waar te maken.

Maar Ana’s sprookje verandert in een nachtmerrie wanneer ze beschuldigd wordt van de moord op parkmedewerker Owen. Met behulp van getuigenissen, verhoren en Ana’s eigen herinneringen wordt een sprookje ontrafeld vol liefde, leugens en wreedheid – een verhaal over wat het écht betekent om mens te zijn.


De Kids of Appetite – David Arnold

Bruno Victor Benucci III en Madeline Falco hebben een verhaal te vertellen. Het begint met de dood van Vics vader en eindigt met een moord. De politie van Hackensack wil heel graag horen wat er allemaal is gebeurd. Maar dit verhaal is niet zomaar verteld.

Dit is een verhaal over:
1. Een urn met uitstrooi-instructies
2. De gedenkwaardige natuur van de Palisades in de winter
3. Een slapende onderzeeër
4. Twee liedjes over bloemen
5. Cool zijn op een ouderwetse manier
6. Zonsondergangen & ijsjes & boomgaarden & kerkhoven
7. Gelijktijdige totale tegenstrijdigheden
8. Ternauwernood ontsnappen uit een door oorlog verscheurd land
9. Een verhalenverzamelaar
10. Een verlaten kas als hoofdkwartier
11. Hoe je naar iemand luistert die niet praat
12. Verliefd worden op een schilderij
13. Verliefd worden op een liedje
14. Verliefd worden 


Welk boek van deze stapel moet ik lezen en waarom? Of van welk boek willen jullie graag een recensie zien?

2 gedachten over “Mijn oneindige TBR-stapel #19

Geef een reactie