Mijn oneindige TBR-stapel (#4)

Mijn oneindige TBR-stapel (#4)

Voor de maand november waren er twee winnaars, namelijk Het meisje in het ijs en Het programma. Daarnaast heb ik vervolgdelen van een aantal series gelezen, maar voor de maand december ben ik weer opzoek naar nieuwe boeken die ik moet lezen. Dus ik weer een aantal boeken uit de book jar getrokken. Dus uit de onderstaande boeken mogen jullie kiezen? Welk(e) boek(en) moet ik in december sowieso lezen?


 1. Ski resort – Linda van Rijn
  23253723

  Nienke Draaijer kan haar geluk niet op als ze een geheel verzorgde wintersport-vakantie naar Oostenrijk wint. Ze vindt skiën geweldig, maar doordat ze haar baan is kwijtgeraakt en haar relatie na vier jaar is verbroken – met de gedwongen verkoop van haar huis tot gevolg – zit ze financieel in een dip. Deze gratis vakantie is precies wat ze nodig heeft.
  Samen met de andere deelnemers van de groepsreis vertrekt ze naar het ski resort Bad Kleinkirchheim. Het gezelschap van overwegend jongere mensen kan het goed met elkaar vinden en ze vermaken zich prima tijdens het skiën en de après-ski. Nienke geniet niet alleen van de mooie pistes en de gezelligheid van de groep, maar koestert zich ook in de aandacht van de getrouwde Rogier en van Jonathan, de knappe en mysterieuze reisleider, die vanaf de eerste aanblik veel indruk op haar maakt.
  Na wederom een heerlijke dag op de pistes bezoekt de groep het thermenbad en heeft een reuzegezellige avond. Maar van die gezelligheid is niets meer over als een medewerkster van de thermen in het bubbelbad het zielloze lichaam van een van de groepsleden aantreft.

 2. De nachtploeg (Renée Ballard #1) – Michael Connelly
  39090698

  Renée Ballard, een veelbelovende detective bij de politie van Los Angeles, had de moed een van haar superieuren aan te klagen voor seksuele intimidatie. Nu draait ze voor straf de nachtdiensten in Hollywood, waarbij ze steeds alleen maar het begin van een zaak meemaakt, die ze ’s ochtends tot haar frustatie over moet dragen aan haar overdag werkende collega’s.
  Maar op een nacht wordt ze geconfronteerd met twee zaken die ze niet kan en wil loslaten. Ondanks de waarschuwingen van haar collega werkt ze overdag aan de oplossing, terwijl ze ’s nachts gewoon door blijft werken. Als blijkt dat de twee misdaden met elkaar verbonden zijn, wordt het tot haar afschuw wel heel persoonlijk. Maar hoe erg haar eigen demonen ook zijn, ze zal nooit bereid zijn haar geliefde baan op te geven.

 3. Al ga je op je kop staan – Marian Keyes
  22049871

  Lucy is niet gelukkig in de liefde. Maar een waarzegster heeft haar voorspeld dat ze binnen een jaar zal trouwen. Daar gelooft Lucy natuurlijk niks van. Haar vriendinnen Karen en Charlotte gruwen van het nieuws. Gedrieën leiden ze een heerlijk chaotisch leventje met afhaaleten, goedkope wijn en vriendjes over de niet gestofzuigde vloer. Hoe moet dat nou als Lucy vertrekt? Ondertussen probeert ze een aanstaande uit te zoeken. De verleidelijke maar onbetrouwbare Gus? Of Chuck, die knappe Amerikaan? Of wereldkampioen flirten Daniel?

 4. Ondersteboven – Jill Mansell
  Ondersteboven

  Zo’n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit… met per ongeluk een duur ding in haar handen. Meteen wordt ze door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd. Ginny is geen puber meer, maar een werkloze vrouw van achtendertig die haar dochter – die net is gaan studeren – enorm mist. Ze bedenkt van alles om haar leven opnieuw zin te geven en heeft ook haar radar voor het verschijnsel Man weer aangezet. Maar zo simpel is het niet.

 5. Beautiful Creatures (Beautiful Creatures #1) – Kami Garcia
  17564391

  Ethan Wate droomt over een mooi meisje dat hij nog nooit heeft ontmoet. Wanneer Lena in Gatlin komt wonen, op het meest beruchte landgoed in de omgeving, voelt Ethan zich op onverklaarbare wijze tot haar aangetrokken. Hij is vastbesloten om te ontdekken hoe en waarom zij zo met elkaar verbonden zijn. Maar Lena verbergt duistere krachten en een groot geheim.

Nu is mijn vraag aan jullie: Welk boek moet ik in december lezen en waarom? Of van welk boek willen jullie graag een recensie? Laat het me weten.

Eén gedachte over “ Mijn oneindige TBR-stapel (#4)

Geef een reactie