[AFGELOPEN] Win: Wat de zee vertelt

[AFGELOPEN] Win: Wat de zee vertelt

Lieve lezers,

Mijn laatste boek van 2019 was Wat de zee vertelt van Julia Drake. Omdat het een mooi boek is, heb ik besloten om er een weg te geven. Wil je weten wat ik van het boek vond lees dan mijn recensie hier!

Misschien vraag je je af waar Wat de zee vertelt nu eigenlijk over gaat. Dit staat dan op de achterkant:

De leden van de familie Larkin zijn niet alleen enorme geluksvogels, ze zijn bovenal dóórzetters. Of tenminste, dat is wat de lange, grappige en muzikale Violet en haar briljante, gevoelige broertje Sam altijd verteld werd. Toen het schip Lyric bij de kust van Maine zonk en alle passagiers verdronken, was hun betovergrootmoeder Fidelia de enige die wist te overleven. Ze zwom naar de kust, werd ter plekke verliefd en stichtte het dorpje Lyric. Rampen lijken de familie echter te achtervolgen. Zo blijft Violet uit de bocht schieten door met de verkeerde mensen te feesten, en tot overmaat van ramp doet Sam op een mooie zomerdag een zelfmoordpoging.

Terwijl Sam behandeld wordt, wordt Violet naar Lyric gestuurd. Wanhopig overweegt ze hoe ze de situatie recht kan zetten, en slechts één oplossing borrelt naar boven: ze moet en zal het scheepswrak vinden waar Sam en zij over fantaseerden toen ze kinderen waren.

De plaatselijke amateurgeschiedkundige Liv Stone schiet haar te hulp bij de jacht naar het wrak. Liv, met haar sprankelende intelligentie en waakzame grijze ogen, ontwaakt iets in Violet wat ze niet eerder heeft gevoeld.

Of ze de Lyric zullen vinden of niet, de reis die Violet maakt en de inzichten die ze onderweg opdoet, zouden zomaar het begin van haar redding kunnen zijn…

Maar wat moet je nou doen om kans te maken op Wat de zee vertelt. Dat ga ik nu vertellen. Er zijn een aantal ‘eisen’ waar je aan moet doen, maar daarnaast heb ik nog een aantal opties waarmee je je winkans kan vergroten!

Wat moet je doen:

 • Abonneren op Eline.Books → aan de rechterkant (browser) kun je op mijn blog abonneren.
 • Laat een reactie achter waarin je vertelt wat jouw laatst gelezen boek van 2019 was en wat je ervan vond.

Opties om je winkans te vergroten:

 • Volg Eline.Books op Facebook
 • Volg Eline.Books op Twitter
 • Volg Eline.Books op Instagram
 • ps. Laat in een reactie weten op welke sociale kanalen je me eventueel volgt

De winactie loopt tot 17 januari 23.59. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht.

7 gedachten over “[AFGELOPEN] Win: Wat de zee vertelt

 1. Mijn laatst gelezen boek van 2019 was Familiegeluk van Barbara Sevenstern.
  Ik volg Elinebooks op Facebook Twitter en Instagram.

 2. Het laatste boek dat ik gelezen heb is de strijd van de tweeling van weis&hickman. Zeer goed boek van een geweldige reeks. Ik voog u op Facebook.

 3. Het laatste boek van 2019 wat ik heb gelezen was Het meisje met alle gaven van M.R. Carey. Dit boek heeft me ontzettend verrast. Ik ben helemaal geen fan van het horror genre maar dit boek heb ik in één ruk uitgelezen. Ik volg je op facebook en insta, heb zelf geen twitter. Het boek Wat de zee verteld staat al op mijn wil-ik-lezen-lijstje op Hebban. Door jouw recensie wil ik hem alleen maar meer héél graag lezen.

 4. Mijn laatst gelezen boek van 2019 is Fence, vol. 1 van C.S. Pacat. Ik vond het onverwacht wel een goed boek!!

  Ik ben geabonneerd, volg je op Instagram (ohsrslybooks) en Twitter (ohsrslyshai) ☺️

 5. Mijn laatste boek van 2019 was ‘mijn mooiste herinnering eindigt hier’ en die vond ik echt ontzettend goed. Ik volg je op Instagram en Facebook.

 6. Het laatste boek dat ik in 2019 Las was Familiegeluk van Barbara Sevenstern. Een goed opgebouwde feelgoodthriller.
  Ik volg je op Insta en FB (Shannah Bielen)

 7. Bedankt iedereen voor het meedoen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Wanneer de winnaar niet binnen 7 dagen reageert, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Geef een reactie