[AFGELOPEN] Win: Supernerd

[AFGELOPEN] Win: Supernerd

Lieve lezers,

Onlangs recenseerde ik Supernerd van Emmy van Ruijven. Daarnaast ontving ik het boek dubbel, waardoor ik heb besloten om er één weg te geven. Wil je weten wat ik van Supernerd vond? Lees dan mijn recensie hier!

Misschien vraag je je af waar Supernerd nu eigenlijk over gaat. Dit staat dan op de achterkant:

Steph doet niets liever dan tekenen, Dungeons & Dragons spelen met haar vrienden en fantaseren hoe het is om een superheld te zijn. Als ze tijdens een spelletjesavond opeens worden aangevallen, is het een mysterieuze jongen in een superheldenpak die hen er ongedeerd uit weet te halen. Bestaan superhelden dan echt?

Al snel raakt Steph verwikkeld in een strijd tegen een demonisch leger met de ambitie ieder mens over te nemen, een groep superhelden die haar wil rekruteren en een groeiende stapel huiswerk. Is het leven van een scholier wel te combineren met het redden van de wereld? En wat doe je als je toch minder moedig blijkt te zijn dan je had verwacht?

Maar wat moet je nou doen om kans te maken op Supernerd. Dat ga ik nu vertellen. Er zijn een aantal ‘eisen’ waar je aan moet voldoen, maar daarnaast heb ik nog een aantal opties waarmee de winkans wordt vergroot!

Wat moet je doen:

 • Abonneren op Eline.Books → aan de rechterkant (browser) kun je op mijn blog abonneren.
 • Laat een reactie achter waarin je vertelt of jij vroeger droomde om een superheld/supernerd te willen zijn.

Opties om je winkans te vergroten (+1 per social media):

 • Volg Eline.Books op Facebook
 • Volg Eline.Books op Twitter
 • Volg Eline.Books op Instagram
 • ps. Laat in een reactie weten op welke sociale kanalen je me eventueel volgt

De winactie loopt tot 28 juni 23.59. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt door middel van een persoonlijk mailbericht (dus kijk ter zijner tijd eventueel in je spam!).

5 gedachten over “[AFGELOPEN] Win: Supernerd

 1. Ja heel graag! En ja zeker wou ik een suoerheld zijn, nu misschien nog steeds wel! Ik volg je op instagram 😀

 2. Heel erg bedankt voor deze fijne winactie! Vroeger wilde ik ontzettend graag een lid zijn van Winx Club. Het is niet echt zo de standaard, maar ze waren wel echt mijn helden. Ze vechten tegen het kwaad en laten zich door niemand doen. Dat was zo fijn. (Soms wil ik wel nog steeds even in een Winx veranderen.)

 3. Heel erg graag loot ik mee voor dit mooie boek.
  Leuk om te delen met de kids op school.
  Ik wou uiteraard een superheld zijn. In mijn jeugd was dit John Wayne, de held van de far-west en wat later Batman die Gotham city crimineel vrij hield.

 4. Als kind had ik het niet makkelijk op school. Dus ja, ik wilde heel graag een superheld worden! En Dungeons & Dragons was/is een geweldig spel om lekker even uit de realiteit te kunnen stappen. P.s., ik volg je op Facebook en Instagram.

 5. Wat leuk! Ik heb je blog ontdekt via deze actie en ik doe graag mee. Vroeger wilde ik graag Sam zijn van Totally Spies of Bloom van Winx Club. Tegenwoordig voel ik me een superheld als ik met mijn vriendengroep om de tafel zit en monsters versla tijdens Dungeons and Dragons. Ik ben daarom ook heel benieuwd naar dit boek!

  Ik volg je op Facebook :).

Geef een reactie