Update #3 Leesdoelen

Update #3 Leesdoelen

Begin 2019 heb ik diverse leesdoelen opgesteld. Maar hoe staat het daar nu mee? Lees het hieronder!

Dit jaar heb ik in totaal vier leesdoelen opgesteld. Hieronder licht ik ze nog kort toe, maar wil je uitgebreid mijn leesdoelen lezen, klik dan op de link hiernaast → Leesdoelen 2019. Daarnaast ga ik vertellen hoe ver ik in maart met mijn leesdoelen ben gevorderd.

Leesdoelen kort + update:

  • Leesdoel 1: mijn eerste doel is om dit jaar 75 boeken te lezen. Iedereen maand moet ik ongeveer 6,75 boeken lezen. In maart heb ik uiteindelijk 7 boeken gelezen. Wat betekent dat een aantal boeken voorloop op mijn leesdoel.
  • Leesdoel 2: tevens is mijn doel om minstens 20 boeken van Nederlandse auteurs te lezen. In maart heb ik maar één boek van een Nederlandse auteur gelezen. Uiteindelijk heb ik dit jaar al vier boeken van Nederlandse auteurs gelezen.
  • Leesdoel 3: dit jaar wil ik voor het eerst alle boeken van Harry Potter lezen. Begin maart heb ik het tweede deel Harry Potter en de Geheime Kamer gelezen.
  • Leesdoel 4: mijn allerlaatste doel is om de boeken van de auteurs die naar YALFEST komen te lezen. In maart heb ik de meeste boeken van de auteurs gelezen, maar er liggen nog een aantal te wachten op de stapel. Maar het moet wel lukken om deze voor 21 april te lezen.

Al met al heb ik voor diverse leesdoelen progressie geboekt. Desondanks zijn mijn doelen nog lang niet behaald. Maar gelukkig zijn er nog diverse maanden om mijn leesdoelen te behalen. Hoe gaat het met jullie leesdoelen?

Geef een reactie