Update #2 Leesdoelen

Update #2 Leesdoelen

Begin dit jaar heb ik diverse leesdoelen opgesteld. Maar hoe staat het er nu mee? Daar ga ik je nu antwoord op geven.


Dit jaar heb ik in totaal vier leesdoelen opgesteld. Hieronder licht ik ze nog kort toe, maar wil je uitgebreid mijn leesdoelen lezen, klik dan op de link hiernaast → Leesdoelen 2019. Daarnaast ga ik vertellen hoe ver ik in februari met mijn leesdoelen ben gevorderd.

Leesdoelen kort + update:

  • Mijn eerste leesdoel, is om dit jaar 75 boeken te lezen. Iedereen maand moet ik ongeveer 6,75 boeken lezen. In de maand februari heb ik in totaal 8 boeken gelezen. Dit betekent dat ik zelfs voorloop op het aantal gelezen boeken.
  • Daarnaast wil ik proberen tenminste 20 boeken van Nederlandse auteurs te lezen. Uiteindelijk heb ik in februari twee boeken van een Nederlandse auteur gelezen. Wat uitkomt op dat ik momenteel al drie boeken van een Nederlandse auteur heb gelezen.
  • Tevens is mijn doel om dit jaar voor het eerst alle boeken van Harry Potter te lezen. Alleen is het mij in februari niet gelukt om een boek van HP te lezen, maar begin maart staat het tweede deel van HP op de planning.
  • Mijn allerlaatste doel is om de boeken van auteurs die naar YALFEST komen te lezen. Het is mij in februari alleen gelukt om Iskari: de laatste Namsara te lezen. Een aantal boeken moet ik nog bestellen (of heb ik ondertussen al besteld), en die staan op de planning voor maart en april. Mocht het mij niet lukken om ze allemaal te lezen, dan wil ik in ieder geval van elke auteur minimaal één boek lezen.

Al met al heb ik voor diverse leesdoelen progressie geboekt. Desondanks zijn mijn doelen nog lang niet behaald. Maar gelukkig zijn er nog diverse maanden om mijn leesdoelen te behalen. Hoe gaat het met jullie leesdoelen?

Geef een reactie